“Her insan bir polistir, her poliste bir insandır”

ak parti emniyet ziyaret (2)
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri Türk Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıldönümü münasebetiyle İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer’i ziyaret etti. Konuklarını içten ve samimi bir yaklaşımla karşılayan Müdür Başer, protokol konuşmalarının yanı sıra toplumsal olaylar ve içinden gelen duyguları AK Parti yönetimiyle paylaştı.
İlk olarak konuşan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, polisimizin 24 saat gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştığını belirtti. Polisin huzur ve güvenin teminatı olduğunu kaydeden Başkan Feriz, İskenderun’da da Müdür Başer nezaretindeki emniyet mensuplarımızın bu doğrultuda yoğun gayret ve çaba sarf ettiğini vurgulayarak, tüm teşkilat üyelerinin 10 Nisan Polis Haftası’nı kutladı.
AK Parti heyetinin ziyaretinden memnunluk duyduğunu ifade eden İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, “Herkesin Polisi Kendinin Vicdanıdır” diyerek polisin vicdanı olmayanların karşısında olduğunu vurguladı. Sonuçta her ne olursa olsun, her insanın bir polis, her polisin de bir insan olduğunu savunun Müdür Başer, toplumda huzuru bulmak için herkesin birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olduğunu kaydetti.

Önceki İçerikBelediye önünde eylem yaptılar
Sonraki İçerikNice 168’nci yıllara..
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.