AK Parti Eczacı Teknisyenlerini ağırladı

ak parti eczacı teknisyenleri
İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği’nin siyasi partilere ziyareti sürüyor. Eczacı Kalfaları Derneği Başkanı Cemal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’na konuk oldular. Eczacı kalfalarını, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve yönetimi karşıladı.
Ziyarette konuşan İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik, amaçlarının İskenderun’daki birlik ve beraberliğe katkıda bulunmak olduğunu belirtti. Başkan Çelik, AK Parti İlçe Teşkilatı’na Başkan Uğur Feriz şahsında başarılar dileyerek, kentimizin kalkınması için üzerlerine düşen her görevi layıkıyla yerine getireceklerini vurguladı.
Eczacı Teknisyenleri Derneği’nin nazik ziyaretinden dolayı memnunluk duyduklarını belirten AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ise, siyasetteki amaçlarının ülkemize ve insanımıza karşılıksız hizmet olduğunu belirtti. Konuklarına hükümetin çalışmalarından bahseden Başkan Feriz, “Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde var gücümüzle bu ülke insanına hizmet ediyoruz. Türkiye’deki o karanlık günler geride kaldı. Ülkemiz her geçen gün ekonomik açıdan büyüyor. Artık alan el değil de veren el konumuna geldik. Halkımız AK Parti’ye destek verdiği müddetçe Türkiye’nin önünde hiçbir güç duramayacak” dedi. Başkan Feriz, ziyaretten dolayı İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği yönetimine teşekkür etti.

Önceki İçerikHatay Günleri tamamlandı
Sonraki İçerikBelediye önünde eylem yaptılar
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.