Köy Muhtarı Köyün Girişinde Öldürüldü!

köy muhtari öldürüldü
Erzin’e bağlı Yeşiltepe Köyü Muhtarı Mehmet Dağlar, köyün girişinde evine 500 metre uzaklıkta uğradığı silahlı saldırı sonucu, hayatını kaybetti.
Köy Muhtarı Mehmet Dağlar, iddiaya göre köyde hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine evinden aracıyla çıktığı ve köy girişine geldiğinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradığı ifade ediliyor.  Aracının hemen yanında evinin 500 metre uzağında meydana gelen olayda Muhtar Dağlar’ın hareketsiz bir şekilde bulunduğu noktada bir elinde kendi beyli tabancısı, diğerinde de cep telefonunun bulunduğu belirtiliyor.
Kimliği belirsiz kişi veya kişilerin silahlarından çıkan kurşunlarla başından isabet alan Muhtar Dağlar, akşam saat 20.30 sıralarında köylüler tarafından yerde hareketsiz şekilde bulundu ve durumu jandarmaya bildirdi.
Olay yerine önce jandarma ekipleri geldi ve saldırının yapıldığı bölgede 8 adet boş mermi kovanı toplandı. Toplanan kovanlar incelemeye gönderildi.
Bu arada olay yerine ulaşan 112 Acil ambulans ekipleri de Yeşiltepe Köyü Muhtarı Mehmet Dağlar’ı hayata döndürmek için yaşam destek cihazına bağladı, ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.  
Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Muhtar Dağlar Dörtyol Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Dörtyol Devlet Hastanesi morgundan bugün alınan Köy Muhtarı Mehmet Dağlar’ın cenazesi, önceki gün öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.