Seyir terasları ile Antakya’ya kuşbakışı!

tesis
Antakya Belediyesi’nce Habib-i Neccar Dağı İzmir Caddesi’nde yapımı tamamlanan, havaların biraz daha ısınmasıyla birlikte yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak olan Antakya Belediyesi Sosyal Tesisleri sezon açılışını bekliyor.
Yakın zamanda hizmete girecek olan, lokanta, piknik ve dinlenme alanı olarak vatandaşlara, yerli ve yabancı turistlere hizmet verecek tesis, Antakya Belediyesi tarafından daha önce bölgede yapımı tamamlanan Seyir Terasları’na ve yürüyüş yollarına bütünlük sağlayacak.
Habib-i Neccar dağı eteklerinde her biri 50 m2 genişliğinde olan 13 seyir terası, kent yaşayanları tarafından piknik alanı, mesire yeri olarak kullanılıyor. Yazın bunaltıcı havalarda özellikle hafta sonlarını dağ havası alarak güzel vakit geçirmek, serinlemek ve dinlenerek değerlendirmek isteyen Antakyalılar, Habib-i Neccar Dağı eteklerinde İzmir Caddesi’nde bulunan Seyir Teraslarını piknik yeri olarak tercih ederek hoşça vakit geçirme imkânı buluyorlar. Seyir teraslarının yanı sıra aynı mekânda yapımı tamamlanan Antakya Belediyesi Sosyal Tesisleri kısa bir zaman sonra vatandaşların hizmetine girecek.
Sosyal Tesiste misafirlere alakart servis hizmeti sunulacak. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak alanı içerisine dâhil edilecek olan tesiste insanlar aileleriyle birlikte hoşça vakit geçirmenin yanında, ister gece, ister gündüz, Antakya ve çevresini kuşbakışı olarak izleme imkânına sahip olacak.
Kent ekonomisine de büyük katkı sağlaması hedeflenen tesisler, İzmir Caddesi ve çevresini canlandırarak cazibe merkezi haline dönüştürecek. Tarihi güzelliklerin yanı sıra doğal güzellikleri ile ön plana çıkması için çalışmaların yürütüldüğü şehrimizde, yerli ve yabancı turistlerin daha fazla zaman ayırarak güzel vakit geçirmeleri de sağlanmış olacak.

Önceki İçerikHaluk Arlı’nın annesi ruhuna dualar edildi
Sonraki İçerikİKEM’DEN YÜZMEDE HATAY’DA 3 BİRİNCİLİK 1 İKİNCİLİK
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.