Meclis üyelerinin istifasını istemedik

chp istifa
CHP İskenderun İlçe Başkanı Dr. Süleyman Uyar, Ses Gazetesi’nin ‘CHP istifa istedi’ haberini yalanladı.
İskenderun Belediye Meclisi’nin organ seçimlerinde, AKP, MHP, DP, bağımsız üyelerin oy desteğiyle encümen ve imar komisyonuna seçilen 5 CHP’li meclis üyesinin ‘istifası istendi’ haberi üzerine açıklama yapan Başkan Uyar, ‘Haber doğru değildir’ dedi..
Uyar ayrıca, ilçe teşkilatının ve CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu’nun adı geçen meclis üyeleri Güray Yayla, Mesut Yüksekbaş, Mustafa Özen, İbrahim Akçalı ile Erdinç Çelebi’den ‘partiden istifalarını istediği’ şeklindeki beyan için de, “Meclis üyeleri ile görüşme yapılmış olup, istifa hiçbir şekilde istenmemiştir” açıklamasında bulundu.
Başkan Uyar açıklamasının devamında, “CHP İskenderun ilçe teşkilatında düzenlenen meclis üyeleriyle görüşüldüğü haberinde yer alan İl başkanımız Servet Mullaoğlu ve benim, meclis üyelerinden istifa istediği haberi doğru değildir. Meclis üyeleri ile görüşme yapılmış olup, istifa hiçbir şekilde istenmemiştir. Konu ile ilgili tüm CHP meclis üyelerinin katılacağı bir toplantı ileriki tarihte yapılacaktır” ifadesini kullandı.
CHP İskenderun İlçe Başkanı Dr. Süleyman Uyar son olarak, “Meclis üyelerini tek taraflı dinlememek lazım. Düne kadar 6 arkadaşımızı dinledik. Diğer meclis üyeleri arkadaşlarımızla birlikte Sayın Belediye Başkanımızı da dinleyeceğiz. Akabinde durum değerlendirmesi yapacağız. Neticeyi il disiplin kuruluna bildireceğiz” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.