Eski SSK hastanesi yerine 250 yataklı yeni devlet hastanesi inşa edilecek

karasayar (2)
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Dumlupınar Mahallesindeki Devlet Hastanesi’nin yıkılarak yerine 250 yataklı Yeni Devlet Hastanesi’nin inşa edileceğini, Güney Medya Grubu ziyaretinde kamuoyuna duyurdu. Milletvekili Karasayar, yatak sayısının 300’e çıkması içinde çalışmalar yaptıklarını söyledi.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Güney Medya Grubu’nu ziyaret ederek, sağlık alanında İskenderun’a yapılacak olan yatırımlar hakkında ilk defa açıklamalarda bulundu.
Beraberinde AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve parti ilçe yöneticileri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Güney Medya Grubu Genel Koordinatörü Yılmaz Akpınar ile görüşen Milletvekili Karasayar, İskenderun’un 2013 yılı yatırım programında da birçok alanda hizmet alacağını ifade etti. Dumlupınar Mahallesi’ndeki Devlet Hastanesi’nin yıkılacağını ve yanındaki arsa ile birleştirilerek 250 yataklı yeni Devlet Hastanesi yapılacağını ilk defa kamuoyuna açıklayan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, bununla birlikte Diş Hastanesi’nin de önümüzdeki zaman zarfında Yeni Devlet Hastanesi’nin yanında temeli atılacağını duyurdu. Karasayar, yerel seçimler ile ilgili de sürekli çalıştıklarını belirterek, İskenderun’un daha çok hizmet alması için mutlaka İskenderun Belediyesi’ni AK Parti belediyeciliğiyle birleşmesi gerektiğini savundu.

Önceki İçerikSevgi Eli Bebek Sepeti’ne destek verene teşekkür belgesi
Sonraki İçerik1 Nisan şakası değil gerçek! HÜSRAN..
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.