Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu avlusu yeşillendi

okul agac1
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu 2-C ve 2-A sınıfı öğretmen ve öğrencileri, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında okulun bahçesine çam ağaçları dikerek yeşillendirdi.
Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’nda 2-C sınıfı öğretmeni Cemile Tarım ve 2-A sınıfı öğretmeni Selda Dehni önderliğinde ağaç ekimi yapıldı. Okul bahçesindeki ağaç ekimine Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu Müdürü Hüseyin Dönmez ile müdür yardımcısı Yavuz Selim Yanık da katıldı. Orman Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen ağaç dikiminde öğrencilerin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. Öğretmenler Cemile Tarım ile Selda Dehni, öğrencilerin ağaç ekimini yardımcı oldu, yeşil çevre bilincini aşıladı.
Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu Müdürü Hüseyin Dönmez, yaptığı açıklamada önemli olanın ağaç dikmek değil, ona bakmak ve onu korumak olduğunu belirtti ve ekledi: “Bu ağaçlar siz öğrencilerin. Onları koruyacak ve onu büyütecek olan da sizlersiniz. Bizler bu ağaçları dikiyoruz ama ilerde sizler faydalanacaksınız.” 

TİYATRO GÜNÜ KUTLANDI
Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’nda ayrıca, Dünya Tiyatro Günü etkinliği de düzenlendi. 1-B sınıfı öğretmeni Leyla Nur Doğan himayelerinde bir program sunan öğrenciler, tiyatro günü dolayısıyla anlam yüklü şiirler okudu.
Törende ayrıca, ‘Yeni nesilleri erken yaşlarda tiyatroyla tanıştırıp, onlara tiyatro sevgisini aşılayabilirsek onların duyarlı, hoşgörülü bireyler olarak daha güzel bir dünyanın inşası için çalışmalarını sanatla da desteklemiş ve güçlendirmiş oluruz’ vurgusu yapıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.