Bu turnuvaların faydasını şimdi daha iyi anlıyorum

milli takım kampı
İskenderun’da gerçekleştirilen plaj futbol turnuvalarında başarılı olan iki ismi plaj futbolu milli takım kampına davet edildi. Tüm müsabakalarda başarılı bir performans gösteren Abdullah Parlak ve İsmail Turhan milli takım kampına katıldı.
Belen Belediye spor’da kaleci olan İsmail Turhan, milli takıma çağrılmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu belirterek, “Müsabakalarda kendimi göstererek hem İskenderun’u hem de kendimi temsil etmek istiyorum. Turnuvaların faydasını şimdi daha iyi anlıyorum” dedi.
Uzun yıllar profesyonel olarak futbol hayatını sürdüren şu anda da Gelişim Hastanesi’nde Anestezi Uzmanı olarak çalışan Abdullah Parlak’ta İskenderun’da gol kralı olarak finale kadar gelmişti. Plaj futbolunda gösterdiği başarıları nedeniyle milli takım kampına çağrılan ve burada şimdi de milli takım için ter dökecek olan Abdullah Parlak, “İskenderun’da oynadığımız plaj futbolunun emeklerini görmeye başladık. Gerçekten çok mutluyum. İsmail arkadaşımla birlikte burada olmak bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah başarılarımız burada da sürer” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.