Türkoğlu, ‘Barış sürecinde herkesin katkısını bekliyoruz’

türkoglu
Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, AK Parti Hükümeti olarak, başlatılan barış sürecine herkesin katkı sunmalarını beklediklerini söyledi.
AK Parti Erzin İlçe Başkanlığı Mart ayı Danışma Kurulu Toplantısı, parti binasında gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, yaptığı konuşmada AK Parti Genel Merkezi’ne ve Adalet Bakanlığı’na yapılan saldırıyı kınadı.
Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğinin altını çizen Türkoğlu, “Artık evlerde şehit cenazesi istemiyoruz. Analarımızın, babaların, eşlerin ve çocukların gözyaşları dinsin istiyoruz. AK Parti Hükümeti olarak, başlattığımız bu barış sürecine herkesin katkıda bulunmasını istiyoruz” dedi. Türkoğlu, gelecek yerel seçimler için de şunları söyledi:
“Bu bir bayrak ve görev yarışıdır. Koltuklar kimseye baki değildir. Genel merkezimiz hangi arkadaşımızı aday gösterirse onun çevresinde toplanmalıyız, destek olmalıyız. Şimdiden kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızı ziyaret etmeliyiz.”
Toplantıya Bayramoğlu’nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, ilçe yönetimi, kadın kolları üyeleri ve partililer katıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.