“Tüzüğün emrettiği şekilde konuyu değerlendireceğiz”

uyar tepki copy
CHP’nin İskenderun’daki tüm belediye başkanları, meclis üyeleri ve belde başkanlarının grup başkanı olan CHP İskenderun İlçe Başkanı Dr.Süleyman Uyar ve yönetim kurulunun bilgisi dışında yapılan basın toplantısında Mehmet Dönen’in adaylığa davet edilmesi CHP örgütlerinde tepkiye neden oldu.
CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, basın toplantısına katılan CHP Belde Başkanları’ndan açıklama isteyeceklerini ve yönetim kurulu olarak da tüzüğün emrettiği şekilde konuyu değerlendireceklerini söyledi.
Basın toplantısı düzenleyerek de eski CHP ve DYP’li Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Dönen’in CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olması çağrısında bulunan bir çok muhtarın CHP tabanından olması nedeniyle de kafalarda soru işaretleri oluştu.
Düzenlenen toplantıya CHP Sarıseki Belde Başkanı İhsan Saygılı, Karayılan Belde Başkanı Mustafa Kemal Saygılı, Azganlık Belde Başkanı Hacı Karakuş, Denizciler Belde Başkan yardımcısı A. Fuat Ağca, Bekbele Belde Başkanı Hanifi Uygunbaş, Sarıseki Karşıyaka, Zafer, Çağlayan mahalle muhtarları, Kaledibi Köyü muhtarı Bestami Sezik, Karayılan Canova Mahalle muhtarı İbrahim Genç, Deniziciler Şirinyurt, Çamlık, Fatih, Akdeniz mahalle muhtarları, Bitişik köyü muhtarı Tahsin Kaya, İl genel meclis üyesi Nurettin Ağca, Akarca Köyü muhtarı Erdoğan Sert, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ilçe çok sayıda vatandaş katıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.