Katil Zanlısı Laz Ziya Reyhanlı’da Yakalandı!

laz ziya
Amerikalı Sarai Sierra’nın katil zanlısı olarak aranan ve kamuoyunda Laz Ziya olarak bilinen Z.T’nin Hatay’ın Reyhanlı İlçesinde yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.
Sarai Sierra’nın İstanbul’da 2 Şubat’ta cesedinin bulunmasından 1.5 ay sonra, cinayet şüphelisi olarak kamuoyundan aranan Laz Ziya T.’nin Suriye üzerinden yurdu terk edebileceği ihtimali üzerine Emniyet yetkilileri Hatay’ın tüm ilçeler ve sınır kapılarında güvenlik güçlerini alarma geçirmişti. Cinayetin ardından önce memleketi Karabük’e, oradan da Hatay’a gittiğine ilişkin elde edilen bilgiler sonrası Hatay’da sürdürülen aramalardan sonuç alındı.
Hatay Valiliği yaptığı açıklamada A.B.D. vatandaşı Sarai Sierra’nın katil zanlısı olarak aranan ve kamuoyunda Laz Ziya olarak bilinen Z.T. 17 Mart 2013 Pazar günü saat 12.00 sıralarında Reyhanlı İlçesinde güvenlik güçleri tarafından yakalandığını kamuoyuna duyurdu.  
Gözaltına alınan katil zanlısı Z. T.’nin ilk sorgulamasının ardından Antakya Adliyesine teslim edildiği kaydedildi.
Amerikalı Sarai Sierra’nın katil zanlısı Laz Ziya T.’nin Hatay’da sorgulamasının ardından suçun işlendiği İstanbul’a götürüleceği öğrenildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.