Ruhsal bunalım intiharla sonuçlandı

intihar7
İskenderun’a bağlı Gözcüler Beldesi’nde dün sabaha karşı ziyaret türbesinde Ali Altun isimli genç kendini iple asarak intihar etti. Altun’un cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.
Uzun yıllar Arabistan’da çalışan ve ruhsal bunalımda olduğu iddia edilen Ali Altun, bir süredir İskenderun’da ailesinin yanında kaldı. İddialara göre dün sabahın erken saatlerinde üzerini giydikten sonra annesine “anne ben biraz memleketi dolaşacağım ve geleceğim” dedikten sonra aracıyla önce arsuz’a gitti. Ali Altun, gece saatlerine kadar eve gelmeyince aile yaşadığı durumu da göz önüne alarak çevrede aramaya başladı. Hemen durumu jandarmaya haber veren ve gidecek tüm yerleri gezerek arayan ailesi, gece yarılarına kadar çocuklarına ulaşamadılar. Tüm aile bireyleri çocuklarının ruhsal bunalımda olduğunu düşünerek her tanıdığına telefonla ulaşmayı denese de bir türlü Ali Altun bulunamadı.
Sabaha kadar aramalarını sürdüren Altun’un ailesi sık sık gittiği ziyarete de bakmak istemesi üzerine acı gerçeği burada gözleriyle görünce yıkıldılar. Gökmeydan’da bulunan ziyarete sabaha karşı geden kardeşi ve ablası aracını orada görüne derin bir nefes aldı. Ancak içeriye kadar girince gerçeği görünce şok geçirdiler. İddialara göre yaşadığı aşırı bunalımdan dolayı kendine gelemeyen Ali Altun’un kendini iple asarak intihar ettiği öğrenildi. Yaşanan olayın arından ise Jjndarma olay yerinde geniş güvenlik şeridi oluştururken, canına kıyan Ali Altun’un cesedi Adana Adli tıp Kurumu’na gönderildi. Altun’un Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler’inde akrabası olduğu öğrenildi.

Önceki İçerikİntihar etmek isteyen bayan son anda kurtarıldı
Sonraki İçerikHekimler ataya bağlılıklarını ifade ettiler
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.