İKEM Küçük Erkekler Basketbol Takımı Malatya Yolcusu

ikem basket73
İskenderun İlçe ve Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen küçük erkekler basketbol turnuvasını İKEM Küçük Erkekler Basketbol Takımı oynadıkları müsabakalarda önce İskenderun Şampiyonluğunu daha sonra Hatay’da yapılan final maçında rakibine yenilerek 2. olan İKEM Koleji, Malatya’da yapılacak olan bölge şampiyonasına katılmayı hak ederek ilimizi temsil edecek.
İKEM Koleji Küçük Erkekler Basketbol Takımı Beden Eğitimi Öğretmeni ve Basketbol Koçu Haluk Kaynak yönetiminde 8 okulun 20–22 Mart’ta katılacağı Malatya Kapalı Spor Salonundaki basketbol bölge şampiyonasına katılacak.
İKEM Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni ve Basketbol Takımı Koçu Haluk Kaynak, yıl başından beri öğrencilerimizle birlikte öncelikle İskenderun sonrada Hatay il müsabakalarına en iyi şekilde hazırlandıklarını ve bu hazırlıkların meyvesini 20 – 22 Mart tarihleri arasında Malatya’daki okullar arası bölge şampiyonasına katılma hakkını elde ettiklerini belirtti. Kaynak, “Bu şampiyonada ilimizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil ve mücadele edip iyi bir dereceye kalıp Türkiye finallerinde yer almaktır” dedi.

Önceki İçerikMİLLETVEKİLİ TÜRKOĞLU AĞAÇ MÜZESİNİ GEZDİ
Sonraki İçerikPatlamanın faillerinin yakalanması ÖSO’yu memnun etti
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.