Vayısoğlu’na teşekkür ziyareti

ticaret borsası (2)
Namık Kemal İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği yönetimi, İskenderun Ticaret Borsası’na teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.
Eğitime yaptığı katkıdan dolayı kendisine teşekkür etmek için ziyaret ettiklerini dile getiren Okul Aile birliği Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Karpuz, “Engin beyin bizlere sunmuş olduğu katkılar için teşekkür etmek istedik. Geçen yıl Engin Bey okulumuza yapmış olduğu yardımın açılışını yaparken gözlerinde okuduğumuz o mutluluğu, hazzı memnuniyeti tekrar yaşatmak istedik. Katkılarını esirgemeyeceğini bize söylediler. Biz de kendisine çok teşekkür ediyoruz”
Yapılan ziyaretten dolayı oldukça mutlu olduklarını dile getiren İskenderun ticaret Borsası Genel sekreteri Engin Vayısoğlu, ise, “İskenderun Namık Kemal İlköğretim Okulu’na geçen yıl bir sınıf yaptırmıştık. O sınıfı İskenderun Ticaret Borsası olarak yeniledik, öğrencilerimize bağışladık. Sağ olsunlar ara ara Okul Aile Birliği beni ziyarete gelir. Yine ziyaretime geldiler ve talepleri oldu. Bizler bu yıl eğitim öğretimdeki yardımlarımızı durdurduk. Ancak önümüzdeki aylarda inşallah kaldığımız yerden yardımlarımıza devam edeceğiz. Yaptığımız her şey çocuklarımız için inşallah eğitime yapılan her yardım ülkemizin kalkınmasında önemli rol oynayacaktır” dedi.

Önceki İçerikİskenderunspor çarşamba günü Batman Petrol ile karşılaşıyor
Sonraki İçerikKadın Kültür Merkezlerinde el emeği ürünler sergilenecek
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.