İskenderunspor, Gebze deplasmanından eli boş döndü: 1-0

iskenderunspor21
İskenderunspor ligde kendisinin altında puanla yer alan Gebzespor deplasmanından eli boş döndü. Maçın ilk yarısında ev sahibi Gebzespor 18’inci daikkada İshak ile öne geçti.Karşıyalşamın kalan süresinde gelişen ataklarda başka gol olmayınca ev sahibi takım üç önemli puanı aldı. Turuncu mavili takım ise üzgün sahadan ayrıldı. İskenderunspor’u otelde ziyaret eden Kulüp Başkanı Nuri Üysel, İTSO Başkanı Halil Şahin, Erdem Ünlüçetinkaya ve bazı işadamları da otele gelerek takıma başarılar dilediler.
İskenderunspor’u bu önemli maçta yalnız bırakmayan İskenderunspor yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Levent Yılmaz, Ahmet Öz, Sedat Uysal maç sonrasında oldukça üzgün görünüyorlardı.
Grubunun son takımı 18. sırada Gebzespor puanını 14 yaparken, 17. sırda İskenderunspor 1967 16 puan, 16.sırada Adıyamanspor’un puanı 23, bir üstündeki 15. ve 14. sıradaki Trabzon Kanunispor ile Derincespor’un puanları 24 önümzdeki haftalarda kırmızı bölgedeki takım ve yakın bölgedeki takımlar arasında çok çekişmeler yaşanacağı görülüyor.

İDÇSPOR 3 PUANLA DÖNÜYOR
İskenderun Demirçelikspor play of yolunda Çamlıderespor deplasmanından üç önemli puanla dönüyor. Karşılaşmanın ilk yarısını golsüz tamamlayan Kırmızı lacivertli takım 55’inci dakikada Mustafa’nın 60’ıncı dakikada da Hamza’nın golleri ile iki gol buldu. Maçın kalan süresinde başka gol olmayınca İskenderun Demirçelikspor üç puanı hanesine yazdı. Demirçelikspor puanını 31 e yükseltti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.