Sakatlanan Şapkalı’ya ‘Geçmiş Olsun’ ziyareti

ismail şapkalı ziyaret
Geçtiğimiz hafta oynanan Aydınspor maçında ayak bileğine darbe alan ve ciddi sakatlık geçiren İskenderunspor kaptanı İsmail Şapkalı’nın tedavisine takım masörü Sabit Korkmaz tarafından devam edilirken, turuncu-mavili ekibin yönetim kurulu üyeleri İsmail Şapkalı’yı ziyaret ederek moral verdiler.
Geçtiğimiz Cumartesi günü Aydın maçında oyundan çıkan ve ayak bileğinde yırtık tespit edilen Şapkalı’nın sahalardan en az 2 hafta uzak kalacağı tahmin ediliyor. Oldukça ağır darbe alan tecrübeli kaptanın tedavisine Kulüp Masörü tarafından devam edilirken ayak bileğinde şişlik ve morluğun olduğu görüldü.
İskenderunspor Kulübü 2.Başkanı Müfit Teninoğlu, yönetim kurulu üyeleri Levent Yılmaz, Sait Deniz ve Ahmet Öz tedavisi süren takım Kaptanı İsmail Şapkalı’yı ziyaret ederek ‘Geçmiş Olsun’ dileklerinde bulundular. Yaşanan sakatlıktan dolayı üzgün olan İsmail Şapkalı’ya moral veren yönetim kurulu üyeleri, “Burada yaşanan sakatlık senin kadar bizleri de üzmüştür. Önemli olan senin ayağa kalkman ve iyileşip takıma dönmendir. Masörümüzün de bu konuda gerekli çalışmaları yaptığını görüyoruz. Sana acil şifalar dileyerek geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” şeklinde moral verdiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.