Şehit ailelerimize sahip çıkmak budur

başkan savaş
22 Eylül 2012 tarihinde Diyarbakır’ın Sur ilçesinde hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehitlik mertebesine erişen Antakya’lı şehit polis memuru Erman Tosun’un annesi Emine Tosun, kardeşi Ali Erkan Tosun ailelerine yapılan maddi ve manevi desteklerinden ötürü Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç’a ve hayırsever işadamlarına teşekkür etti. Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, şehit ailesine ve hayırsever işadamlarına Şehir Kulübü’nde akşam yemeği verdi. Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve eşi Doç.Dr.Nazan Savaş’ın ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ve eşi Pazel Kılıç, şehit polis memuru Erman Tosun annesi Emine Tosun, kardeşi Ali Erkan Tosun ve hayırsever işadamları katılım gösterdi. Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın girişimleri ile ismini açıklamak istemeyen bir grup hayırsever işadamı şehit polis memuru Erman Tosun’un ailesine maddi yardımda bulundu.

ENGELLİLER ENGELLERİ AŞMAYI SÜRDÜRÜYOR
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Adana’da düzenlenen Atletizm Türkiye Şampiyonası’na katılan Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcuları dereceye girerek ilimizi başarı ile temsil etti.
16-17 Şubat tarihleri arasında Adana’da yapılan Atletizm Türkiye Şampiyonasında Gülle dalında Türkiye Şampiyonu, diskte de Türkiye 2.si olan Reşit Kalkan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a ziyarette bulundu. Ziyarette Reşit Kalkan’ın yanı sıra Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı Hüseyin Ateşer, ile Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Bedensel Engelliler Basketbol Takımı Sorumlusu Serkan Çelik yer aldı.
Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı Hüseyin Ateşer ziyarette yaptığı konuşmada, Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü çatısı altında Reşit Akkan’ın Gülle branşında, Malik Aydınlı’nın da 100 metre atletizm koşusunda Türkiye şampiyonu olduklarını ifade etti.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü çatısı altında sayısı her geçen gün artan sporcumuz çeşitli branşlarda sportif faaliyette bulunuyorlar. Bu sporcularımızın gerek ulusal, gerekse uluslar arası düzeyde elde ettikleri başarılar bizleri gururlandırmaktadır. Sizler çeşitli yerlerde yapılan müsabakalarda ilimizi, kentimizi başarı ile temsil ediyorsunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.