“İskenderun için hayalini kurduğumuz projeleri gerçekleştirmenin zamanı gelmiştir”

ak parti kahvalti19
İskenderun AK Parti İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sanayi esnafıyla beraber Küçük Sanayi Sitesi’ndeki Aşevin’de bir araya geldi. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Mehmet Doğan, AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Başkanı ve yönetiminin esnafı ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirtti.
Toplantıda İskenderun ve sanayi esnafının sıkıntılarını ve isteklerini dinleyen AK Parti İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz, “İlçe teşkilatı olarak üzerimize düşen görevlerimizi yerine getiriyoruz ve getirmeye devam ediyoruz” dedi ve ekledi: 
“Bilindiği üzere İskenderun Belediyesi’ni uzun yıllar iktidar belediyesi ile buluşturamadık. Bu defa artık zamanın geldiğini düşünüyor, tüm teşkilatlarımızla yoğun bir çalışmayla 29 Mart 2014’te yapılacak olan seçime odaklanmış durumdayız. Şöyle etrafımızdaki komşu şehirlere baktığımızda, yirmi yılını kıyasladığımızda ne kadar geride kaldığımız bariz ortadadır. İskenderun’a gelen treni bu defa kaçırmamamız lazım, İskenderun için hayalini kurduğumuz projeleri gerçekleştirmenin zamanı gelmiştir. Bu seçimlerde kısır kavgaları bırakıp kişilere odaklanmadan, AK Parti’nin hizmet anlayışına odaklanarak oyunuzu sizden talep ediyoruz.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.