“Biz inandık, İskenderun Belediyesi’ni açık farkla kazanacağız”

bestami kılınç (1)
Siyasette bulunduğu süre içerisinde duruşuyla, kişiliği partisine olan bağlılığıyla herkesin takdirini toplayan AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Teşkilatlardan Sorumlu Başkanı ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Bestami Kılınç, yerel seçimler ve partisinin yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili altı çizilecek önemli açıklamalara imza attı.
İskenderun’da AK Parti’nin trendinin yükselmesi ve insanların sorun ve sıkıntılarına çözüm üretmek için uğraş veren Kılınç, kısa zamanda çok mesafe kat ederek teşkilat içerisinde önemli görevler üstlendi.

İSKENDERUN’UN GELECEĞİ İÇİN İSKENDERUN BELEDİYESİ’Nİ AK PARTİ’NİN KAZANMASI GEREK
Siyasette en ileri de olmakla beraber vatandaşın sıkıntılarını çözmek için parti ilçe teşkilatı olarak yoğun uğraş verdiklerini ifade eden Kılınç, önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimler için planlı ve programlı çalışma içerisine girdiklerini kaydetti. AK Parti’nin genel de olduğu gibi İskenderun’da da mutlaka iktidar olması gerektiğinin altını çizen başarılı siyasetçi Kılınç, “AK Parti’nin İskenderun Belediyesi’ni kazanmasını AK Partili olanların dışında partimize mensup olmayan kişiler bile istiyor. AK Parti kadroları yetişmiş olduğu için belediyelerde çok başarılıdır. Bakın günden güne büyüyen İskenderun metropol şehir olmayı çoktan hak etti. Bizim halk olarak İskenderun’un geleceği için, yatırım gelmesi için belediyeyi kazanmamız gerekiyor. Şu ana kadar gelmeyen yatırımlar için İskenderun’u küçülttü. İskenderun kentsel dönüşümüyle, altyapısı, üstyapısı, parklarıyla, plan ve projeleriyle, trafiğiyle ne kadar çok gelirse o kadar çok geleceğimiz garanti altında olur. Dışarıdaki şehirlerden gelen bir kişinin buradan Antakya’ya v.s. başka yere gitmek için İskenderun hattını kullandığında, ‘Burası trafiğiyle, düzenlemesiyle ne kadar güzel bir şehir’ demesi bizim dışarıya karşı itibarımızı arttırır. Bunun aksini düşünürsek, ‘İskenderun’a girmeyelim. Yoksa trafiğinden çıkamayız’ demesi de ne kadar hizmetten ve yönetimden uzak olduğumuzu gösterir. Bir şehrin farklılığı AK Parti ile ortaya çıkar. AK Parti genelde ne kadar başarılıysa, yerelde de o kadar başarılıdır” dedi.

YUSUF CİVELEK İSKENDERUN İÇİN BÜYÜK ŞANSSIZLIKTIR
Asli görevlerinin memleketi kim iyi yönetecekse ona teslim etmek olduğunu dile getiren AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Teşkilatlardan Sorumlu Başkanı ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Bestami Kılınç, “Biz kesinlikle ayrım gözetmiyoruz. Şu anki yönetim belediyeyi iyi yönetse, halkı memnun edip, hizmetler yağdırsa gider onu destekleriz. Ancak görünen köyde kılavuz istemiyor. Bakıyoruz, belediyemizin yaptığı hiçbir şey yok. Su getiriyoruz diyorlar, su AK Parti hükümeti sayesinde İskenderun’a geliyor. Bence Yusuf Civelek İskenderun için çok büyük şanssızlıktır. Çünkü İskenderun Belediyesi İskenderunumuzun güzel insanlarına hiçbir şey vermiyor” diye konuştu.

BUGÜNÜ DEĞİL; GELECEĞİ DÜŞÜNEREK HİZMET EDİYORUZ, ÇALIŞIYORUZ
AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı olarak el ele gönül gönüle verdiklerinin altını önemle çizen Kılınç, “Bu samimiyetimizle İskenderun’un AK Parti ile gelecek ile kısmını tamamlıyoruz. Biz iktidar partisiyiz. İnsanlarımız hep bir şeyler istiyor. Elimizden geldiği kadar her insanımızın sorun ve sıkıntısına çözüyoruz. Halka her şeyi verdiğimize inanıyoruz. Sürekli çalışıyoruz. Her an seçim olacakmış gibi hazırız. AK Parti Teşkilatımızda her zaman başarılıdır. Başkanımız Uğur Feriz ve ekibi en alttan en üst kademeye kadar hiçbir karşılık beklemeden partimiz için çalışıyoruz. Biz AK Parti teşkilatı olarak Allah’ın izniyle İskenderun Belediyesi’ni farklı alacağız. Çünkü kenetlendik. Bu inancımızı sonuna kadar muhafaza edeceğiz. Biz şu an bile İskenderun’a ne yapabiliriz, belediyeyi aldıktan sonra kentimize neler yapabiliriz’in plan ve projelerini hazırlıyoruz. Seçimle ilgili çalışmalarımız dahi hazır. Söyleseniz, seçimlere 1 ay veya 1 hafta kimin evine konuk olacaksınız? Size söyleyebilirim. Sadece adayımız belli değil, o da önemli değil! Adayımız kim olursa olsun onunla birlikte omuz omuza verip çalışacağız. AK Parti olarak biz inandık ve sonuna kadar da arkasındayız. Eksiğimiz yok, bu memleket bizim geleceğimizdir. Bugüne değil, geleceğimizi düşünerek çalışıyoruz ve hizmet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

MEMLEKET MENFAATLERİNİ HERŞEYİN ÜSTÜNDE TUTAN BİR ADAY OLACAK
Son olarak aday konusunda kısa bir açıklama yapan Kılınç, kalbiyle, oturmasıyla, kalkmasıyla insanların gönlünde taht kurmuş, hayata çok güzel bakan, memleket menfaatlerini her şeyin üstünde tutan bir aday olacağını sözlerine ekledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.