Kaymakam Su: “KİSİAD ciddi çalışmalar yapıyor”

kisiad
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamları (KİSİAD) Derneği’nin bölge ve ülke ekonomisi ile istihdama yönelik ciddi çalışmalar yaptığını söyledi.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamları (KİSİAD) Derneği’nin bölge ve ülke ekonomisi ile istihdama yönelik ciddi çalışmalar yaptığını söyledi.
KİSİAD Derneği üyeleri ile dernek binasında bir araya gelen İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, KİSİAD Başkanı Tamer Eker ve yönetim kurulu üyeleri ile bölgedeki ekonomik gelişmeler ve yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren KİSİAD Başkanı Tamer Eker, Dernek olarak bölgemize ekonomik anlamda katma değer sağlamak, bölgemizdeki ekonomik gelişmeleri takip etmek, istihdama yönelik çalışmalar yapmanın gayreti içerisindeyiz. Dernek üyelerimiz ile zaman zaman yurt içi ve yurt dışı geziler yaparak iş bağlantıları yapıyoruz. Geçtiğimiz aylarda Çin gezimiz olmuştu. Önümüzdeki aylarda ise Uganda, Ürdün ve Amerika Birleşik Devletleri’ne iş gezileri düzenliyoruz. Bunun yanında bölge insanımıza iş imkanı sağlamak için SODES destekli olarak dernek binamızda bilgisayarlı muhasebesi, tasarım konularında dersler veriliyor. Kurs sonunda bu gençlerimize sertifikaları verilerek kalifiye eleman olarak bölgemizde istihdam edilecektir” dedi.
KİSİAD üyeleri ile ayrı ayrı sohbet eden Kaymakam Ali İhsan Su ise “İskenderun ekonomik yönden hızla gelişen limanı ile, organize sanayi bölgesi ile konumu ile potansiyel bir şehir. Bu güzide şehirde ekonominin canlanması istihdama yönelik yatırımlar yapılması için iş adamlarımızın öz verili çalışmaları takdire şayandır. KİSİAD yönetim kurulu üyelerimizde bölgemizdeki ekonomik gelişmeleri yakından takip ettikleri gibi istihdama yönelik kurslar düzenlemeleri, çalışmalar yapmaları ve işsiz gençlerimize iş imkanı sağlamak için zemin hazırlamalarından dolay KİSİAD üyelerine teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.