İskenderunspor 7-2 Mağlup Oldu

Spor toto 3.ligde mücadele eden İskenderunspor Pazar günü gurubun son sırasında oynadığı Gebze maçında tarihi bir fark yiyerek taraftarların büyük tepkisini aldı.
Maç öncesi tüm taraftarların mutlak galibiyetle tamamlanacağını düşündüğü maç ta alınan mağlubiyet tüm taraftarları ateş topuna çevirdi. Maçın oynandığı sırada yönetim kurulu olan ve maça gelmeyerek takıma maddi ve manevi destek olmayan tüm yöneticiler ile ilgili tezerrühatı yapıldı.alınan kötü sonucun nedeni ile parası olup vermeyen yöneticileri istifaya çağıran taraftar daha sonra ise İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i de istifaya çağırdı. Kentin içerisinde takıma sahip çıkmayan iş adamlarına tepki gösteren taraftarlar takımın sahipsiz kaldığını dile getirdiler.İskenderunspor 7-2 Mağlup Oldu
İlk kez bu kadar farklı bir mağlubiyetle karşı karşıya kalan futbolculara da ateş püsküren taraftarlar iskenderun adını tarihe yazdınız bu kadar ruhsuzluk olur mu size para vermiyorlar yöneticilerin karşısında duruyoruz her zaman sizi destekledik ve sizin ynınızd durduk bu kadar gol size ve takıma yakıştımı diye tepki gösterdiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.