TÜMSİAD ile Suriye için güç birliği!

TÜMSİAD ile Suriye için güç birliği!
Suriye için çalışmalarını hızla sürdüren Beşir Derneği “Suriye İçin Güç Birliği” toplantısı düzenledi. Beşir Derneği, ülkelerinde yaşanan şiddet olaylarının hız kesmediği Suriye halkı için yaptığı yardım çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği) Hatay İskenderun Merkez Şubesi’nde “Suriye İçin Güç Birliği” toplantısı düzenlendi.
 
Geniş kapsamlı toplantıya, Semerkand Vakfı yetkilileri ve Ukba Derneği Suriye Sorumlusu’nun yanı sıra Beşir Derneği Genel Başkanı Cevdet Şanlı, TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert, Semerkand Vakfı 2. Merkez Başkanı Şenol Berber ve Beşir Derneği Genel Sekreteri Fatih Sarıyar da katıldı.


Suriye için yardım kampanyalarının detaylı şekilde ele alındığı toplantıda, Şanlıurfa Akçakale, Kilis, Hatay Reyhanlı ve Hatay’da büyük lojistik depoların kurularak yardımların bu depolardan sevk edilmesi kararlaştırıldı.


Beşir Derneği Genel Sekreteri Fatih Sarıyar yaptığı açıklamada; Beşir Derneği bünyesinde kurulacak depolardan yardımların ihtiyaç sahibi Suriyelilere ulaştırılacağını, tüm çalışmalarda TÜMSİAD, Semerkand Vakfı ve Ukba Derneğinin de Beşir Derneğine destek olarak güç birliği sağlanacağını ayrıca kurulacak olan depolardan tüm STK’larında Beşir Derneği vasıtasıyla yardımlarını ulaştırabileceğini belirtti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.