Gasp Olayı Kurgu Çıktı

Gasp Olayı Kurgu ÇıktıManisa’nın Turgutlu ilçesinde bir işyerinde elleri ve ayakları bağlanarak gasp edildiğini söyleyen şahıs, böyle bir olay olmadığını, bunu kendisinin planladığını itiraf etti.
Erbiller Sanayi Sitesi’nde dün gece M.S.Ç’ye (42) ait madeni yağ satışı yapılan işyerinde gelen 2 kişi tarafından elleri ve ayaklarının bağlandığını söyleyen M.S.Ç’nin oğlu Ş.Ç. (21), kasadaki ve cüzdanındaki paraların gasp edildiğini anlatılmıştı. Olayla ilgili çalışmaları sürdüren polis ekiplerine ifade veren Ş.Ç’nin, böyle bir olay olmadığını, bunu tamamen kendisinin planladığını söylediği öğrenildi.
Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Dün gece saat 23.30 sıralarında yağma edildiğini beyanla ifade eden şahsın müracaatı üzerine yapılan olay yeri ve şahıs ifadeleri sonucunda yağma suçunun oluşmadığı ve şahsın yalan beyanda bulunarak suç uydurduğu tespit edilmiştir. Suçu uyduran S.Ç’nin maddi imkanlarının kötü olmasından dolayı böyle bir beyanda bulunduğu tespit edilmiştir” denildi.