Engelliler Takı Ve Resim Kursu Sona Erdi

Engelliler Takı Ve Resim Kursu Sona ErdiOrta Karadeniz Kalkınma Ajansı(OKA)-Atakum Belediyesi ve Amisos 55 Engelliler Spor Kulübü ortaklığı ile gerçekleştirilen “Resim ve Takı Kursu” sona erdi. 2’şer aylık iki bölümler halinde yapılan kursta toplam 30 bedensel engelli öğrenim gördü.
Yaşan Parkı’nda gerçekleştirilen kurslar sonucunda 30 bedensel engelli takı ve tasarım ile resim branşlarında öğrenim gördüler. OKA ile Atakum Belediyesi tarafından organize edilen ikişer aylık kurslara Amisos 55 Engelliler Spor Kulübü üyeleri, büyük ilgi gösterdiler.
Kursların başladığı sayısın üzerine çıkarak sona erdiğini bunun belki de bir rekor olduğunu söyleyen Amisos 55 Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yaşar, “Normalde kurslar başladığı sayının yarısı ile sona erer, ancak bizim kursumuzda bu tam tersi oldu, biterken ki sayı, başlangıçtan gazlaydı. İçende bulunduğumuz Yaşam Parkı’nın mekanları da oldukça elverişli olduğu için önümüzdeki aylarda daha gelişmiş kurslar açmayı, diğer engel gruplarıyla da birlikte çalışmayı umut ediyoruz” dedi.