Ata Sanayi Sitesi Güvenlik Çemberine Alınıyor

Ata Sanayi Sitesi Güvenlik Çemberine AlınıyorNiğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Ata sanayi Sitesini gezdi. Sanayi içinde çeşitli düzenlemeler yapacaklarını bildiren Başkan Akdoğan, “Ata sanayi sitesi için söz verdiğimiz bütün çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ata sanayi sitesinin çevresi güvenlik için tel çit ile çevrilerek giriş çıkış noktaları belirlenecek” dedi.
Niğde için ne söz verdiysek yerine getirdik diyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “Galericiler Sitesiyle birlikte Ata sanayi bölgesinin ulaşım sorununu çözmek için Niğde Belediye Başkanlığı olarak seçimlerden önce söz verdiğimiz gibi toplu taşıma aracı tahsis ederek, bölgenin şehre ulaşımını sağladık. Ata sanayi bölgesine gidecek araçların ulaşımını kolaylaştırmak için İlhanlı üst geçidinden yani Rahman Cami önünden itibaren bağlantı yolu yapımını sağladık. Ata sanayi sitesi önünden geçen Eski Kayseri Caddesinin alt yapı çalışmalarını yaparak asfaltladık. Bilindiği üzere bu yol yıllardır bakımsız ve çukurlarla dolu bir haldeydi. Kayseri yoluna taşan kanalizasyon ise biz göreve gelene kadar yıllarca halkımızın sorunuydu. Diğer yandan Ata sanayi içerisindeki kanalizasyon hattı sorununu da yaptığımız alt yapı çalışmaları ile ortadan kaldırdık. Yine seçimlerden önce söz verdiğimiz gibi Ata sanayi çevresini güvenlik açısından tel çit ile çevrilmesini sağlayacağız. Ata sanayi esnafımızın talebi üzerine güvenlik için sanayi çevresine tel çit yapımı çalışmalarımızı başlattık” şeklinde konuştu.
Başkan Akdoğan Ata sanayi sitesinde yaptığı incelemeler sırasında, sanayi alanında ve çevresinde yapılacak çalışmalara ilişkin değerlendirmede bulundu. Bir süre esnaflarla da görüşen Başkan Akdoğan öncelikli olarak Ata sanayi sitesini canlandırmak istediklerini belirtti. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “Önemli olan buranın canlanması. Şehir merkezindeki sanayilerimizde hem sıkışıklık söz konusu, hem de gayri sıhhi ortamlarda çalışılıyor. Bunun ortadan kaldırılması, Ata sanayi bölgesindeki boş iş yerlerinin doldurulması ve ilaveten bir sanayi sitesinin Belediye fidanlığı olarak bilinen alana yapılmasını planlıyoruz. Asayiş ve güvenlik için Ata sanayi sitesinin komple bir güvenlik çemberi içine alınmasını sağlayacağız. Seçimlerden önce söz verdiğimiz gibi sanayi sitemizin çevresi tel çit ile çevrilerek giriş çıkış noktaları belirlenecek” dedi.
Ata sanayi esnafı ise yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ederek, sanayi çevresinin tel çit ile çevrilerek güvenliğin sağlanması yönündeki çalışmalarının da memnun edici olduğunu söylediler.

Önceki İçerikEmniyet Müdürü, Samsunspor’u Ziyaret Etti
Sonraki İçerikJandarmadan Uyuşturucu Ve Sigara Kaçakçılara Darbe