Akdağmadeni İlçesinde Has Partililere Ak Parti’ye Katıldı

Akdağmadeni İlçesinde Has Partililere Ak Parti’ye KatıldıYozgat’ın Akdağmadeni Ak Parti ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda, feshedilen HAS Parti İlçe teşkilatı Başkanı Hasan Karadağ ve beraberindeki 20 kişiye AK Partiye katıldı.
Düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Adem Darımla, partilerine yeni katılan arkadaşlarıyla uyum içinde çalışacaklarını, İlçe Teşkilatı olarak, il ve ilçemizde partilerinin çıtasını daha yukarılara çıkarma gayreti içinde olacaklarını söyledi. Darımla, “Partimize katılan arkadaşlarımızla aynı çatı altında olmaktan mutluluk duydum. Kendilerini tebrik ediyor, hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. Ülkemizde Ak Partiye olan güven ve sevgi artarak devam ediyor. Bizim partimiz halkımızın partisidir. Halkımızın desteğiyle inşallah yerel seçimlerde de oy oranımızı artırarak yolumuza devam edeceğiz.” diye konuştu. Konuşmaların ardından Ak Partiye geçiş yapan Has Partililere AK Parti rozeti takıldı.
AK Parti rozetini takan eski HAS Parti İlçe Başkanı Hasan Karadağ yaptığı açıklamada “AK Parti’ye katıldığından dolayı büyük mutluluk içerisinde olduğunu, girdiğimiz bu süreçte çalışmalarımıza devam edeceğiz, Eski Has Parti yeni Ak Partili olarak her taşın altına elimizi beraber koyacağımızın inancına dayanarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.