Ak Parti Mahalle Toplantılarını Sürdürüyor

Ak Parti Mahalle Toplantılarını SürdürüyorAk Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, Adnan Menderes Mahallesi’nde partililerle bir araya gelerek yapılan hizmetleri anlattı.
Mahalle toplantılarını sürdüren Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker ve parti üyeleri Adnan Menderes Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şeker, Adnan Menderes Mahallesi’nin 15 bin kişilik nüfusu ve 11 bin seçmeni ile Karesi ilçesinin en büyük mahallelerinden birisi olacağını söyledi. Recep Şeker, “Mahallemize ne hizmet geldiyse AK Parti iktidarında geldi. Altyapısından asfaltlarına kadar sokak sokak yenilendi. Bende bu mahallede yaşadım. Benim çocuklarım 23 Nisan ilköğretim de okudu. Eski ve yeni Adnan Menderes’i en iyi bilenlerdenim. Hem şehrimizde hem ülkemizde AK Parti’den önce ve AK Parti’den sonra değişimlere dönüşümlere bakın. Çünkü AK Parti insana hizmeti, millete hizmeti ,hizmetkar olmayı şeref bilmiştir. Çalışkanlığı, dürüstlüğü, memleket sevdasını lafla değil bu millete hizmetle göstermiştir” dedi.
Türkiye’nin sözü dinlenir, itibarlı bir ülke haline geldiğini anlatan Recep Şeker, “İnşallah 2014 yerel seçimlerinden sonra Büyükşehirin kazanımlarıyla özlenen AK Parti hizmetleri Balıkesirimize gelecektir. Artık kabuğunu yırtan, büyüyen,istihdamı artan, örnek şehirlerden olacaktır. Yapacak çok işimiz var arkadaşlar. Biz muhalefetin biz bu yasayı beğenmiyoruz, bu kadar geniş bir coğrafyada hizmet götüremiyoruz. Ama naparsınız yasa çıktı. Bize oy verirseniz mecburen bir şeyler yapmaya çalışırız üslubunu görüyorsunuz. Bu yasayla şehrimize ilave 500 trilyon para gelecek, bu şehrin büyümesi , gelişmesi için harcanacak. Bunun şehrimize getirilerini görememek için ya cahil yada art niyetli olmak lazım. Gittiğim her mahallede söylüyorum. Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayın. İnsanımıza bu yasanın kazanımlarını anlatın. Anlatın ki Balıkesir özlediği AK Parti yerel yönetimlerini kazansın” dedi.