Tagid İş Kadınları Komisyonu`ndan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya`ya Ziyaret

Tagid İş Kadınları Komisyonu`ndan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya`ya ZiyaretTrakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TAGİD İş Kadınları komisyonu, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya`yı makamında ziyaret etti.
TAGİD İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er, Derneğin Genel Sekreteri Nihat Biçer, TAGİD İş Hayatı Dergisi Editörü Doğukan Koçdoğan, komisyon Başkanvekili Hatice Kalkan, üyeler Nihal İşbilen, Nevin Köylü, Esmehan Yalaman, Özlem Sert, Filiz Aydemir ve Ayşegül Utkaner Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya`yı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya TAGİD İş Kadınları Komisyonunun çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette konuşan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya iş kadınlarının ve kadın girişimcilerin karar mekanizmalarında, sivil toplum kuruluşlarında ve diğer organlarında yer almalarının önemine işaret ederek: “Globalleşen yenidünya düzeninde sizlere çok önemli görevler düşüyor. İlimizde hem kadınlarımızın hem de gençlerimizin yapabileceği çok şey var. Proje getirin destekleyelim. Bunun yanında Trakyaka, KOSGEB ve AB desteklerinden mutlaka yararlanın. Sizlerden eğitim projelerine de önem vermenizi istiyorum” dedi.
Koruyucu ailenin önemine dikkat çeken Vali Yerlikaya: “Devletimizin yaptığı çok güzel çalışmalardan birisi de kimsesiz ve bakıma muhtaç çocuklar için oluşturulan sevgi evleri projesidir” diye konuştu.
TAGİD İş Kadınları komisyonu TAGİD İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er yapmayı planladıkları eğitim, seminer, iş edindirme kursları ve diğer çalışmalar hakkında Vali Yerlikaya`ya bilgiler aktardılar.
Ziyaret TAGİD İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er`in Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya`ya günün anısına vermiş olduğu hediye takdimi ile son buldu.

Önceki İçerikTrabzon’da Jandarmadan Kaçak Silah Operasyonu
Sonraki İçerikEdremit’te Pazaryerine Yeni Düzenleme