İskenderun’da beyaz bayrak alan okul müdürleri ödül aldı

İskenderun’da beyaz bayrak alan okul müdürleri ödül aldı
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, 20011-2012 eğitim öğretim yılında ilçe genelinde beyaz bayrak alan okulların müdürlerini teşekkür belgesi ile ödüllendirdi. Kaymakamlık’ta gerçekleşen törende konuşan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, “İskenderun genelinde okullarına gerekli ilgi ve temizliği fazlasıyla gösteren, gerek hijyen gerekse modern çağdaş yapısı, temizliği, tertibi ve güzelliği ile örnek temsil teşkil eden okullarımızı ve idarecilerini bu başarılarından ötürü kutluyorum” dedi.
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu ise ilçe genelinde okulların genel yapılarında ciddi düzelmeler olduğuna dikkat çekerek, “Okullarımızda gerek müdürleri, okul aile birliği üyelerimiz, velilerimiz el birliği ile hareket ederek bu güzide eğitim yuvalarını ellerinden geldiğince daha da bakımlı hale getirme çalıştıklarını görüyoruz. Bu uğraşlarından dolayı tüm okullarımızın idarecilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca beyaz bayrak alan okullarımızı da ben de en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.
2012-213 eğitim öğretim yılında İskenderun genelinde Bekbele Fatih İlköğretim Okulu, Demir-Çelik İlköğretim Okulu, Dr. Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulu, Dr.Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu, Fatih Anadolu Lisesi, Gazi İlköğretim Okulu, Paşa Karaca Anadolu Öğretmen Lisesi, Karayılan saraç İlköğretim Okulu, Kışla Mehmet Ali Alpaydın İlköğretim Okulu, Kocatepe Anaokulu, Mithatpaşa İlköğretim Okulu, Naciye Düzen Anaokulu, Nuran Yılmaz Çok Programlı Lise, Özel Gülen İlköğretim Okulu, Özel İkem İlköğretim Okulu, Sarıseki İlköğretim Okulu, Yunus Emre İlköğretim Okulları Beyaz Bayrak aldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.