Başkan Civelek ödül aldı

Başkan Civelek ödül aldı
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e, Meclis Dergisi tarafından ‘Yılın Başarılı Belediye Başkanı’ ödülü verildi.
Siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberlerle Türkiye’de gündem oluşturan Meclis Dergisi, Türkiye’ye hizmet edenleri ödüllendirdi. Ankara Sürmeli Otel’de düzenlenen törende, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e ‘Yılın Başarılı Belediye Başkanı’ ödülü verildi. Türkiye’ye hizmet edenleri ödüllendirme kapsamında, milletvekillerine verilen ödüllerden biri de, Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu’ya verildi.
Meclis Dergisi tarafından, devlet adamından siyasetçisine, milletvekilinden belediye başkanına, işadamından gazeteciye yılın ‘EN’leri ödüllendirildi.
Alanında ‘Yılın En Başarılısı Ödülü’ne layık görülenler, Meclis Dergisi okurlarının gönderdiği elektronik posta, mektup, anketler ve yapılan oylama ile belirlendi. Meclis Dergisi ayrıca, web sayfasındaki haber portalında, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve İskenderun Belediyesi’nin web sayfasına da yer verdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.