“Erzin’de Evde Sağlık Hizmeti Uygulamaya Geçti”

“Erzin’de Evde Sağlık Hizmeti Uygulamaya Geçti”
Erzin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ersin Mahmutluoğlu göreve başladığı andan itibaren idarecilik konusundaki bilgi ve birikimleri sayesinde Erzin Devlet Hastanesindeki hizmet kalitesini her gün biraz daha artırıyor.
Dörtyol SSK Dispanserinde Başhekimlik ve Dörtyol Sağlık Gurup Başkanlığı gibi önemli görevleri de başarıyla yürütmüş olan Dr. Ersin Mahmutluoğlu’na tebrik ziyaretleri halen devam ediyor.
Doğan Çelebi ve Hasan Çelebi önceki gün Dr. Ersin Mahmutluoğlu’nu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileğinde bulundular ve Erzin Devlet Hastanesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldılar.. Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Erzin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ersin Mahmutluoğlu; “Dörtyol’da hizmet verdiğimiz süre içerisinde çok samimi dostluklar oluşturduk. Bu kurumumuzun işlemesine ve hizmetin daha kaliteli sunulmasına her zaman olumlu yansıdı. Erzin Devlet Hastanemizde de göreve başlar başlamaz bir dizi yeniliği hayata geçirdik. Öncelikle otomasyon sistemimizde yaşanan aksaklıklar hizmet kalitesini olumsuz etkili-yordu. İlk olarak bu sorunu aştık. Hastanemizde hizmet sunan personellerimiz içerisinde disiplin problemi olan kişileri tespit ederek, bunların Erzinli hemşerilerimize sağlık hizmeti sunarken daha dikkatli olmalarını ve vatandaşa güler yüzle hizmet vermelerini sağladık. Zira tüm kurumlarda iş disiplini olmadan kaliteli hizmet verilemez. Bu yönde aldığımız tedbirlerin de olumlu sonuçlarını gördük ve görmeye devam edeceğiz. Hastanemizdeki değişim ve dönüşümü hemşerilerimiz aldıkları hizmetle yaşayacaklar. Bunu ilerleyen günlerde daha iyi anlayacaklar. Bunların yanı sıra personelimiz öğle yemeklerini dışarıda yemek zorunda kalıyordu. Yemek hizmetini hastanemiz bünyesinde vermeye başladık. Hastanemizde vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmete ulaşmaları ve kendilerini huzurlu bir ortamda hissetmeleri amacıyla Özel Güvenlik Hizmetini uygulamaya koyduk. Göreve başladığımızda evde sağlık hizmeti yoktu. Böyle bir eksikliğin Erzin’e yakışmadığını düşünerek sıfır bir araç aldık ve Evde Sağlık Hizmeti vermeye başladık. “Evde Yalnız Değilsiniz” sloganıyla kesintisiz hizmet sunmaktayız. Vatandaşlarımız 444 38 33 ve 0326 681 71 74 nolu telefonlardan bu hizmeti kolaylıkla talep edebilmekte. Hasta Hakları Birimimiz vatandaşlarımızın her türlü sorunu ile yakından ilgilenmekte, en kısa sürede çözüm üretmekte ve disiplin içerisinde çalışmalarına devam etmektedir. Ayrıca Başhekimlik olarak kapımızı tüm Erzinli hemşerilerimize sonuna kadar açık tutuyoruz. Amacımız hizmet, amacımız Erzin’in sağlık ve mutluluğunu temin etmek. Erzinli hemşerilerime, bu güne kadar gösterdikleri samimiyet ve katkılarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.