İskenderunspor çalışmalarını çift idmanla sürdürüyor

İskenderunspor çalışmalarını çift idmanla sürdürüyor
Spor Toto 3.lig temsilcisi İskenderunspor, önümüzdeki hafta oynayacağı karşılaşmanın çalışmalarını çift idmanla sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Hacettepe maçında alınan mağlubiyetin vermiş olduğu üzüntüyü bırakan futbolcular, önümüzdeki hafta Pazar günü oynanacak olan maça hazırlanıyorlar. Teknik direktör Ali Gülmez yönetiminde yapılan antrenman yan sahada gerçekleştirildi.
Günü çift antrenmanla sürdüren İskenderunspor’da topla yapılan çalışmalarda futbolcuların hırslı ve istekli olmaları dikkat çekti. Antrenmanda kaleciler ayrı çalışma yaparken, diğer futbolcular ise, topla dar alanda pas çalışması ve top kapmaca oynadılar.
Teknik direktör Ali Gülmez, geçen hafta Pazar günü oynanan Hacettepe maççının değerlendirmesini yaptı.
Gülmez, “Pazar günü Hacettepe karşısında oynadığımız oyun açısından çok umutluyum. Sonuç bizleri üzse de takım oyunu gerçekten çok önemli. Takıma geç transfer edilen oyuncuların da adapte olamamasından dolayı biraz sıkıntı yaşadık. Yeni gelen oyuncularımızın takıma uyumunun çok kısa sürede sağlanması için günde çift antrenman yapıyoruz. Yeni oyuncuların çoğu takımda yerine alıyor, ama bu hafta oynayacağımız maç bizleri çok ilgilendiriyor. Bu nedenle tüm taraftarlarımızın bu maçta olmasını ve takımın nereden nereye geldiğini görmemiz açısından herkesin takımı desteklemeye davet ediyoruz. Bizim için çok önemli olan bu maçı kazanarak seri galibiyetlere başlamak istiyoruz” dedi.

Önceki İçerik732 şişe kaçak içki ele geçirildi
Sonraki İçerik“Bugüne kadar 3 çuval eylemi yaptık”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.