“Üniversiteler hayatımızın vazgeçilmezidir”

“Üniversiteler hayatımızın vazgeçilmezidir”
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektör Yardımcısı Profesör Doktor Halil Nadiri ve ekibi İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu’nu ziyaret ettiler.
Yapılan ziyarete Doğu Akdeniz Üniversitesi Adana Bölge Halkla İlişkiler Sorumlusu Nazan Sicimoğlu ile Doğu Akdeniz Üniversitesi Hatay İl Temsilcisi Kemal Ünsal da Rektör Yardımcısı Nadiri’ye eşlik etti. Ziyarette söz alan Nadiri, “Avrupa’nın ilk 500 üniversitesi arasında yer alan ve çok kültürlü öğrencileri olan bir üniversiteye sahibiz. DAÜ, gerçek anlamda uluslararası bir üniversite olarak 11 fakülte ve 5 yüksekokulda 82 programda lisans ve önlisans, 59 programda ise yüksek lisans ve doktora eğitim vermektedir. Ayrıca bu yıl itibarıyla, Marmara Üniversitesi ile vereceğimiz ortak tıp eğitimi kapsamında tıp fakültemize öğrenci kayıtlarını kabul edeceğiz” dedi.
DAÜ Rektör Yardımcısı Profesör Doktor Halil Nadiri’nin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu ise, “Üniversiteler hayatımızın vazgeçilmezidir. Bu konuda bizler öğrencilerimize her zaman gerekli destekleri veriyoruz. Onlara üniversitede ne yapmaları konusundan tutun da hangi bölemlerde okumak istedilerine kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gençler bizlerin ve ülkemizin geleceğidir. Bu konuda hepimiz üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaktayız” açıklamasını yaptı.
Yapılan konuşmaların ardından ise, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektör Yardımcısı Profesör Doktor Halil Nadiri, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Keleşoğlu’na plaket verirken, Keleşoğlu da üniversite heyetine cam şilt hediye etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.