‘Esnafımızla birlikte Hatay’a hizmet üretiyoruz’

‘Esnafımızla birlikte Hatay’a hizmet üretiyoruz’
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Hatay Esnaf Odaları Birliği’ni ziyaret ederek, burada esnaf odası temsilcileriyle öğle yemeğinde bir araya geldi. HESOB Başkanı A.Kadir Teksöz’ün ev sahipliğinde Hatay Esnaf Odaları Birliği hizmet binasında gerçekleşen buluşmaya Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, HESOB Başkanı A.Kadir Teksöz, Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Baro Başkanı Sinan Akgöl, esnaf odası başkanları ve belediye esnaf komisyonu üyeleri katılım gösterdi. Karşılıklı sohbet ve fikir alışverişi şeklinde geçen buluşmada davetliler hep birlikte Antakya’nın yöresel lezzeti ve meşhur yemeği mercimekli aş yediler. Dayanışma ve birlik, beraberlik yemeğinin ardından bir konuşma yapan HESOB Başkanı A.Kadir Teksöz açıklamalarında şöyle dedi:
“Sayın Belediye Başkanımızı, esnaf komisyonu üyesi değerli meclis üyelerimizi, esnaf odası başkanlarımızı ve değerli konuklarımızı burada ağırlamaktan ötürü mutluyuz. Biz belediyemizin esnaf teşkilatımıza olan bakış açısından dolayı memnunuz. Sayın Belediye Başkanımızın liderliğinde belediyemizin kentimizde gerçekleştirdiği alt ve üst yapı hizmetlerinden, Saray Caddesi çevre düzenlemesinden, Uzun Çarşımızda yürütülen restorasyon çalışmalarından dolayı oldukça mutluyuz. Bu sayede esnafımızın dev alışveriş merkezleriyle yarışabilecek bir duruma geleceğini ümit ediyoruz. Belediye başkanımızın ve esnaf odaları üyelerimizin destekleriyle inşallah tarihi uzun çarşımızda eski günlere kavuşacağımıza inanıyoruz. Yine Yeni Sanayi Sitemizde olası yangınlara karşı belediyemizden talep ettiğimiz İtfaiye aracı ihtiyacımız Belediye Başkanımızın talimatıyla anında çözüme kavuşturulmuştur. Göreve geldiğinizden itibaren her zaman esnaf teşkilatımızın görüş ve düşüncelerini aldınız. Sorunlarımızı, taleplerimizi karşılıklı işbirliği ile çözdük, çözüyoruz. Şahsım, esnaf odası başkanlarımız ve üyelerimiz adına Antakya’ya, esnafımıza yapılan hizmetlerden ötürü başta Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş olmak üzere, belediye meclis üyelerimize, esnaf komisyonu temsilcilerimize ve belediye çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.”
Esnaf Odası temsilcileriyle sohbet eden ve fikir alışverişinde bulunan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş HESOB Başkanı Kadir Teksöz’e görüş ve düşüncelerinden dolayı teşekkür ederek, “Yaklaşık 4 yıldır sizlerle elele, omuz omuza memleketimizde hizmet ürettik, üretiyoruz. Esnafımızla görev süremiz boyunca her daim birlik, beraberlik, dayanışma ve işbirliği içinde olduk. Memleketimizin, esnafımızın sorunlarını ortak düşünceyle hep birlikte çözüme kavuşturduk. Sürekli istişare halinde ve dirsek temasında bulunduk.Yaptığımız bu hizmetlerimizde hepinizin emeği ve hayır duaları var. Bugün burada bizleri ağırlayan HESOB Başkanımız Sayın Kadir Teksöz’e ve nezdinde tüm esnaf odası başkanlarımıza, üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Önceki İçerik“ÖTV’DEKİ ARTIŞ 2. EL PİYASASINI CANLANDIRDI”
Sonraki İçerikSuriye ordusundan kopuşlar sürüyor
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.