Anadolu Kaplanı Tosçelik ilk üçte!

Anadolu Kaplanı Tosçelik ilk üçte!
Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Ekonomist Dergisi işbirliği ve Turkcell’in desteğiyle bu yıl 9. kez düzenlenen “Anadolu Kaplanları-Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi” araştırmasının ödül töreninde Tosçelik Profil ve Sac Endüstrisi A.Ş. başarısıyla dikkatleri üzerine çekti. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün katılımıyla gerçekleştirildi. Anadolu Kaplanı Tosçelik, en büyük 500 firma arasında ilk 3’te yerini aldı. Emin adımlarla zirveye doğru yol alan Tosçelik, Hatay’ın gururu oldu..
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, ödül ülkemiz için yatırım, üretim ve ihracat yapan istihdam yapan en büyüğünden en küçüğüne kadar iş dünyasının tüm temsilcilerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi: “Bugün sadece en büyük firmalarımızı değil, Anadolu’da istihdam oluşturan karını, ihracatını en fazla artıran firmalarımıza da ödül vereceğiz. Yapılan araştırma sonucunda Anadolu’nun her geçen gün yükselmeye devam ettiğini gösteriyor. Özel sektöre ilişkin böyle kapsamlı bir araştırma yapılması, politika üreticileri açısından da son derece önemlidir. Zira, doğru bilgi edinilemediği yerde, doğru politika oluşturamazsınız”.
Konuşmalar ardından Bakan Ergün, “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi” araştırmasında ilk 5’te yer alan şirketlerin yetkililerine ödüllerini de takdim etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.