3.5 ayda mucize zayıflama!

3.5 ayda mucize zayıflama!
Özel Gelişim Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Ebru Yıldız Bozatlı, insanları kilolarından kurtarmaya devam ediyor. Obezite hastalığının utanılacak bir yanının olmadığına vurgu yapan Özel Gelişim Hastaseni Beslenme ve Diyetisyen Uzmanı Ebru Yıldız Bozatlı, hastaların artık çekinmeden geldiklerini söyledi. 02/10/2012 tarihinde 126 kiloyla zayıflamak için Özel Gelişim Hastanesine giden 60 yaşındaki Ali Rıza Karakurum 3,5 ayda 21 kilo vererek 105 kilo oldu. Özel Gelişim Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Ebru Yıldız Bozatlı, hastasının azimli ve başarılı bir çalışma sonrası kısa sürede verdiği kiloları anlattı. Bozatlı, obezite hastalarına da değinerek şunları söyledi;
“Ali Rıza Beyle 2/10/212 tarihinde diyete başladık. 126 kiloydu yaklaşık uç bucuk ayda 21 kilo verdik. Gayet başarılı, azimli, bir şekilde devam etti hiç kaçamak yapmadı. Diyetine sadık kalarak mükafatını aldı. 126 kilodan 105 kiloya düşerek 21 kilo vermiş olduk. Obezite çocukluk çağına düştü çok çocuk hastam var bu konuda. İnsanlar bilinçlendi, artık diyetisyene gelmekten çekinmiyorlar. Daha önceden utanıyorlardı, çekiniyorlardı gelmiyorlardı. Bunun bir hastalık olduğunun farkındalar.”
Üç buçuk ay kadar kısa bir süre içerisinde 21 kilo veren Ali Rıza Karakurum, Özel Gelişim Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Ebru Yıldız Bozatlı’nın yardımıyla hedefi olan 90 kiloya inmeyi istediğini söyledi.
Ali Rıza Karakurum ise yaptığı açıklamada, “Ayağımda kireçlenme vardı, kilolarla birlikte büyük ölçüde onu da atlattım.Evde yürüyüş bandım var onda 10 dakika koştuğum zaman ayağım ağrıyordu, şimdi 1 saat 15 dakika koşabiliyorum. Benim 2008 yılında tansiyon sorunum vardı o kalktı. Kilo vermek sağlığımı yerine geri getirdi. Artık hayata daha pozitif bakıyorum. Uyku düzenim değişti, son derece kendimi daha iyi hissediyorum.bu kiloları vermek zorundaydım, sağolsun Ebru Hanım sayesinde ne yapmam gerektiğini ne yapmamam gerektiğini gösterdi. Ben geçmişte de çok rejim yapmaya kalktım, hep derdim kendi kendime bunun bedelini ödemek zorundayım, kendi bedenime acı vermek zorundayım diye düşünürdüm. Yemek yemez aç kalırdım sinirlerim bozulurdu strese girerdim. Bu diyet sayesinde aç kalma olayı yok. Bu diyet her öğün 1 kiloya yakın süt mamulleri veriyor. Her öğün salatanı ve günde 3-5 porsiyon meyveni veriyor. Ben bunu diyet olarak görmüyorum. Bundan sonra yaşamım boyunca bu şekilde besleneceğim” diye konuştu.

Önceki İçerikPatriotları kuracak ekip İskenderun’a geldi
Sonraki İçerikHalkı huzursuz etmeye hakkınız yok!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.