Ve başkan Nuri Üysen!

Ve başkan Nuri Üysen!
Spor Toto 3.ligdeki İskenderunspor 1967 Spor Kulübü yönetim kurulu basın toplantısı gerçekleştirdi. Briç Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya İskenderunspor Kulübü Başkanı Nuri Üysen, As Başkan Levent Yılmaz, Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Müfit Tennioğlu, Mali İşlerden Sorumlu Sait Deniz ve Ahmet Öz yönetim kurulu üyeleri Sedat Uysal ve Mustafa Çöloğlu da toplantıda hazır bulundu.
İlk olarak geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen yemekle ilgili düşüncelerini dile getiren İskenderunspor Kulüp Başkanı Nuri Üysen, düzenlenen yemeğin kendileri açısından çok olumlu geçtiğini söyledi. Üysen, “Bu yemeğe sayın bakanımız oldukça uzun zaman ayırmıştır. Yemeğin sonunda sayın bakanımız ve valimizle birlikte almış olduğumuz karar yemekte ve yemeğe gelemeyen iş adamlarımızdan ayrı ayrı maddi destek istenme işi olmasın ve oluşturulacak bir komisyon tarafından yemeğe gelemeyenlerde eklenerek tüm liste valimiz, kaymakamımız ve belediye başkanımızın da aramaları destekleriyle oluşturacağız. Komisyon kentimizin takımı olan İskenderunspor’a maddi destek sağlayacaklardır. Yemeğin oldukça olumlu geçtiğini Sayın Bakanımızın da söylemesi bizleri daha da mutlu etmiştir. Bu konuda oluşturduğumuz komisyon, İskenderunspor için var gücüyle çalışıyor. Bu arada gecede söylemeyi unuttuğumuz ve dalgınlığımıza gelen bir teşekkürü siz basın mensupları ve kamuoyunun önünde etmek istiyorum. Bu güne kadar kendi imkânlarıyla ve yönetimiyle takımı amatörden alıp 3.lige çıkartan Sedat Uysal beye çok teşekkür ediyorum. Kendisi işlerinin yoğun olmasından dolayı başkanlıktan istifa etmişti. Ama yine yönetim kurulu üyesi olarak aramızda ve bizlere destek veriyor. Bu kanoda kendisine emeklerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. İskenderunspor’un komisyonu gerçekten bu takımın kurtulması için çok ciddi çalışıyor. Biliyorsunuz ki; geçtiğimiz hafta kamuoyuna da yansıdı.4 futbolcuyu renklerimize bağladık. İskenderunspor’un başarısı için mücadele edecekler. Ancak çalışmalarımız hiç bitmemişti. Geçtiğmiiz aylarda tüm Türkiye’nin gündemine bir telefon satma olayı gelmişti ve bu bizim için çok olumsuz bir hava yarattı. Ancak o dönemde transfer yapacak durumumuz olmadığımız için çok fazla bir şey yapamadık. Bizler beklemek durumunda kaldık. Ancak devre arasında bu işi organize eden tüm futbolcularla yollarımızı ayırdık. Geriye kalan futbolcularla devre arası kampa giderek burada takımın başarılı olması ve ligde kalması için mücadelemizi sürdürüyoruz.
Alınan bu dört futbolcunun dışında ise takıma kaliteyi getirecek ve oynama zevkini izletecek 6 futbolcu daha katarak şu ana kadar 10 futbolcuyla anlaşma sağladık. Aldığımız futbolcuların tamamı çok kaliteli ve süper ligde top oynamış arkadaşlarımızdır. İnşallah bu sezon İskenderunspor hak ettiği yere gelecek ve üçüncü ligde kalacaktır” dedi.
İskenderunspor ile Demirçelik spor’un birleşmesiyle ilgili sorulan soruya cevap veren İskenderunspor Kulüp Başkanı Nuri Üysen, “Ben kongrede de söylemiştim; bizim amacımız İskenderun’u temsil edecek güçlü bir takımın ortaya çıkmasıydı. Geçtiğimiz hafta Ankara’da İ.D.Ç Spor Kulübü Başkanı ile yaptığım görüşmelerde ilk düşüncelerimizin aynen devam etiğimizi bir birimize deklare ettik. Ben İskenderunspor Kulübü Başkanı olarak İ.D.Ç yöneticisiyle kulübü iki takımın birleşmesi konusunda ciddi bir adımın atılmasına onay verdik. Eğer bir aksilik olmazsa bu yıl İskenderunspor 3.ligde kalacak, gelecek yıl ise 2.ligde oynayacak” ifadelerini kullandı.
İskenderunspor As başkanı ve Basın Sözcüsü Müfit Tennioğlu ise, “Yaşanan gelişmeler İskenderunspor için oldukça mutlu edici.. Kulüp Başkanımız Nuri Üysen’in uğraşları ve maddi yardımı gerçekten takımın gidişatını değiştirdi. Bizler oluşturduğumuz komisyonla takımın olması yere gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Artık söz futbolcularda Yapılan yeni transferler gerçekten kaliteli süper ligde top oynamış arkadaşlarımız var. Bu konuda taraftarlarımızın ve sporseverlerin takımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum. Hepimizin amacı aynı İskenderunspor’u kurtarmak ve bu takımı hak ettiği yere taşımaktır” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.