“En saygın insan, insanlara hizmet edendir”

“En saygın insan, insanlara hizmet edendir”
İskenderun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeline iç hizmet yönergesi gereği bir gün süreli eğitim verildi. İskenderun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitimi, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek de izledi. Burada yaptığı konuşmasında hizmetiçi eğitimin önemine değinen İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, geniş kapsamlı eğitime katılan personele katılım belgelerini verdi.
Zor şartlarda, eski ve yetersiz bina ve araçlarla hizmet vermeye çalışan İskenderun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün, yapımı tamamlanarak hizmete giren yeni donanımlı, modern bina ve alınan araçlarla güçlendirildiğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Yeni itfaiye aracı daha geliyor. Hizmette insan faktörünün de eğitimli, bilinçli olması gerekir. Eğitim sürecinde bilgiyle donatılmış insan, ileri teknolojide donatılmış araç, gereçler ve modern bir hizmet binasının sağladığı olanaklarla daha iyi hizmet verir, daha üretken olur” dedi. Halka hizmetin önemini vurgulayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “En saygın ve değerli insan, insanlara hizmet edendir” diye konuştu. Belediye Başkan Yardımcısı Safa Buran da, İtfaiye Müdürlüğü personelinin çok önemli bir görev yaptığını belirtti.
“En saygın insan, insanlara hizmet edendir”
Personele eğitim veren İskenderun Belediyesi İtfaiye Müdürü Ömer Çolak, yetersiz araç ve işlevini yitirmiş, çok eski binada hizmet veren itfaiye teşkilatının, yeni yapılan modern ve donanımlı binada ve yeni alınan araçlarla hizmet kalitesinin arttırıldığını anımsatarak, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür etti. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı itfaiye eğitmenleri tarafından verilen geniş kapsamlı eğitime katılan itfaiye personeline katılım belgelerini verdi. 2012 yılı içerisinde en çok yangına iştirak eden personellere ödül verilen eğitimde, 24 saat kesintisiz üç vardiya üzerinden (24-48 sistemi) hizmet verecek olan İtfaiye Müdürlüğü personelinin görevlendirilmesi de yapıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.