Paket kuruyemişe ‘Nefis’ talep!

Paket kuruyemişe ‘Nefis’ talep!
Nefis Kuruyemiş Bölge Distribütörü Ahmet Yücelen, ambalajlı ürünlerin her geçen gün büyük rağbet gördüğünü ifade ederek, nedenlerinden birinin sağlık yönündeki olumlu etkilerini muhafaza etmesi olduğunu söyledi.
Gıda sektörünün en önemli kalemlerinden biri olan kuruyemiş, hoş vakit geçirmenin yanında sağlık yönü de uzmanlar tarafından dile getirilmesiyle birlikte ilgi odağı oldu. Bölfgenin önemli kuruyemiş markalarının başında gelen Nefis Kuruyemiş Bölge Distribütörü Ahmet Yücelen, gerek yurt içi ve gerekse yurt dışı yapılan araştırmalarda elde edilen sonuçların sektörü daha da canlandırdığını söyledi.
Yapılan kamuoyu araştırmalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Ahmet Yücelen, ortaya konan sonuçların, kapalı paket kuruyemişe talebin arttığını gösterdiğini söyledi. Yücelen, bunun nedenlerini sıralarken “Kamuoyu araştırma sonuçlarının kapalı kuruyemişe rağbeti arttırmasının sebepleri arasında ürünün, daha sağlıklı, daha hijyen ve kullandığımız alüminyum folyo ambalajla daha uzun ömürlü oluşu gösteriyor. Araştıran ve sorgulayan halkımız, ürünün sağlık yönünü de dikkate alıyor” diye konuştu.

HER ÜRÜN SAĞLIK DEPOSU
Bölge Distribütörü Ahmet Yücelen, bilinçlenen toplumun kuruyemişi sadece hoş bir vakit geçirmeden çok sağlık yönünü ön planda tuttuğunu kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü:
“Kuruyemişi satın alanların önemli bölümü, sağlıklı oluşu nedeniyle tercih ediyor. Son dönemlerde özellikle ABD’de yapılan çeşitli bilimsel araştırmalarda ürünlerin insan sağlığını korumada büyük rol Oynadığını ortaya koyuyor. Örneğin, ay çekirdeğinin kolesterolü düşürdüğü ve kabak çekirdeğinin prostat sorunlarına iyi geldiği gerçeği ortaya çıktı. Diğer ürünler, badem, fındık ve fıstık da düzenli kullanıldığında kalp, damar sertliği, kanser riskini azaltıcı özelliklere sahip. Bu bilgiler, kuruyemişin sağlıklı yönünü pekiştiriyor. Bu bilinçte olan insanımız da çok yoğun bir şekilde kullanıyor.”

AMBALAJLAR EN BÜYÜK ETKEN
Kapalı ortamlarda satılan kuruyemişin açık olanından daha taze ve özelliklerini koruduğuna vurgu yapan Yücelen “Firma olarak sektörümüze yönelik yapılan araştırmaları yakından takip ediyoruz. Kullandığımız ambalajlar gibi tüketicilerimizin istekleri de bizim için önemlidir. Elde ettiğimiz veriler, hem sektörün sağlıklı şekilde yapılanmasına hem de Nefis olarak ürün gamımızın doğru gelişmesine destek olacak.
Yücelen, üretimin her aşamasında uzmanların görüş ve düşünceleriyle hareket ettiklerine işaret ederek sözlerini şöyle sürdürdü:
“Paketlemede kullandığımız malzemeler uzman ekip tarafından sağlık ve tazelik özelliğini koruma etkenleri inceleniyor. Biz de Türkiye’de çok ender firmaların kullandığı si opp+metalize ve si poliester + alüminyum + polietilen malzemeleri tercih ettik. Bu malzemeler Avrupa standartlarına uygunluk belgesi almış malzemelerdir. Diğer yandan üretim tesislerimizde yine Avrupa standartlarındaki paketleme sistemiyle el değmeden hijyenik olarak paketlediğimiz kuruyemişleri tüketicilerimize sunuyoruz.”

ÇEMBERİ GENİŞLETTİK
Kaliteli üretimle tüketicinin büyük beğenisini kazandıklarını da vurgulayan Yücelen, bölgede adından sıkça söz ettiren firma olduklarını dile getirdi. Bölge Distribütörü Yücelen “Avrupa standartlarında yaptığımız üretimin yanında ortaya koyduğumuz pazarlama tekniğiyle halkın aradığı firma haline geldi. Birçok insan markamızla satış noktalarımıza ulaşıyor. Ortaya koyduğumuz bu performans ve halkımızın yakın ilgisi, Adana, İskenderun, Ceyhan, Erzin, Dörtyol, Belen’de 1500’ün üzerindeki satış noktasına ulaştırdı. Yakın zamanda Antakya ve diğer ilçelere de girerek sahayı daha da genişletmenin planlarını yapıyoruz” şeklinde sözlerini tamamladı.

Önceki İçerik“ÜRETİCİ PERİŞAN OLACAK”
Sonraki İçerikEcelife’nin minik kalpleri çok heyecanlı..
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.