İskenderunspor’da başarısızlığa yer yok

İskenderunspor’da başarısızlığa yer yok
Spor toto 3.ligdeki Temsilcisi İskenderunspor’da transfer atağı başladı. İş adamı Nuri Üysen’in ciddi maddi destekleri sonucunda takıma ilk aşamada önemli oyuncuların transferi gerçekleştirildi. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek Limak Arcadia otelde sürdürüyor.
Takımın kamp yaptığı otele gelen İskenderunspor yönetimi burada futbolcularla ve teknik heyetle bir araya geldi. Komisyon Başkanı Nuri Üysen, İskenderunspor basın sözcüsü Müfit Tennioğlu ve takımın Genel Kaptanı Ömer Baysal, kampta bir araya gelerek futbolcularla toplantı gerçekleştirdiler.
İskenderunspor’da başarısızlığa yer yok
İkinci yarıda takımın mutlaka ligde kalması için yoğun çaba içerisinde bulunan Komisyon Başkanı Nuri Üysen, Müfit Tennioğlu, takıma yeni katılacak olan transferlerin Antalya’da gerçekleştirilen imza törenine katıldılar. Oldukça samimi bir ortamda geçen toplantıda futbolcular yönetim kurulu üyeleriyle sohbet ederken takıma yeni katılan dört oyuncuya sözleşmeleri imzalatıldı. Transfer görüşmelerini çok ciddi bir şekilde sürdüren ve ince eleyip sık dokuyan teknik Ekip ve yönetim takımın kurtarılması için de ellerinden gelen tüm gayeti ortaya koyuyorlar. Antalya kampına gelen Komisyon Başkanı Nuri Üysen ve Müfit Tennioğlu burada tüm futbolcularla bir araya gelerek önce yeni transferlerin imzalarını attırdı. Tek tek futbolcuların imzalarının atılma töreninin arından ise takıma bir konuşma yapan Komisyon Başkanı Nuri Üysen, “Bizler bu takımın ligde kalması için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz ve edeceğiz de. Bu güne kadar yapılan çok yanlışlar oldu. Futbolcuların da kendi aralarında yaptığı yanlışlar biz yöneticileri çok ciddi üzdü. Biz yöneticilerin de zaman zaman sizlere karşı sorunlarını giderememe konusunda eksikliklerimiz oldu. Ancak artık bunların hepsini bir kenarı bırakmak lazım bu gün birlik ve beraberlik günü İskenderunspor için tüm işimizi bırakarak takımın kurtulması ve siz gençlerin ekmek kapısının kapanmaması için tüm yönetim olarak mücadelemizi sürdürüyoruz. Biz şu anda bu takıma çok inanıyoruz, aranıza katılan yeni transferlerde var. Şu anda görüşmelerin sürdürdüğü oyuncularda var. Onlarında takıma gelmesiyle birlikte takım olarak müthiş bir çıkışa geçeceğimizi inanıyorum. Bu takıma güveni olmayanlar şimdiden bizden ayrılsınlar. Bizlerin yanında başarısızlığa asla yer yoktur. Paramızı, zamanımızı sizlere ayırıyoruz. Lütfen sizlerde bunun farkına vararak çalışmalarınızı ona göre gerçekleştirin her zaman kentimiz ve İskenderun halkı için çabalıyoruz. Sporun içinde olmasam da olur benim işlerimin yoğunluğu beni fazlasıyla yoruyor. Ama ben İskenderunspor’un bu durumda olmasını istemediğim için elimden gelen tüm gayreti gösteriyorum” dedi.
İskenderunspor Basın Sözcüsü Müfit Tennioğlu ise futbolcularla yaptığı konuşmasında, takımın güven içerisinde olması gerektiğini ifade ederek, “İlk yarıyı çok kötü bir yerde tamamladık. Bize yakışmayan bir yerdeyiz. Ancak şu anda bu kötü duruma yine bizler dur diyeceğiz. Bizler geçmişi unutmak istiyoruz. Sizinle birlikte aileyiz. Yönetim kurulu olarak artık daha iyi bir ortam hazırlamak için elimizden gelini yapmaya çalışıyoruz. Şunu çok rahatlıkla açıklama yapmakta fayda görüyorum. Kimsenin bu takımda alacağı kalmayacak. Herkesin parasını ödeyeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Takıma yeni katılacak olan oyuncularında bizlere vereceği destek takımın ligde kalmasını sağlayacak ve bundan sonra daha farklı bir İskenderunspor takımını ortaya çıkartacağız” ifadelerini kullandı.
Takıma yeni katılan futbolcular ise şöyle; Kaleci Çetin Doğan, oynadığı takımlar: Adana Demirspor, İskenderunspor, Kırıkhanspor ve Adana Gençler Birliği..
Şevki Kapılı, sağbek stoper, oynadığı takımlar: Ispartaspor, Isparta Emrespor..
Ön libero Can Morgül, OrhanGazi, Pazarspor, İstanbul Büyük Şehir Belediyespor, Oyak Renault..
Önlibero Uğur Yanıkdemir: Gaziantep Büyükşehir Belediye, Yeni Malatya, Pazarspor, Torku Konyaspor Tokat spor..
Bu arada İskenderunspor’un yardımcı Antrenörlüğüne ise Ispartaspor’dan İbrahim Derya Tutkun getirildi.
Bu arada Hayır sever İş adamı ve İskenederunspor komisyon Başkanı Nuri Üysen’in amerikada Kızının doğum yaptığı ve bir torun sahibi olduğu öğrenildi. Buna rağmen İskenedrunspor’un ikinci yarıya hazırlığını sürdürmesi ve transferleri yapması için yoğun bir çaba içerisinde.

Önceki İçerikOtobüs şoförünü otobüste katlettiler
Sonraki İçerikİskenderun, basının mutluluğuna ortak oldu
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.