İskenderun, basının mutluluğuna ortak oldu

İskenderun, basının mutluluğuna ortak oldu
İskenderun Atatürk Anıtı’ndaki çelenk merasiminin ardından İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler İGC Basın Merkezi’nde kutlamaları kabul etti.
İGC ilk olarak aynı zamanda Anıt Alanı’ndaki çelenk sunma merasimine de katılan İskenderun Belediye Başkanvekili M.Emin Dönmezer’i konuk etti. Dönmezer, basın mensuplarının gününü kutlarken, bir de vurgu yaparak her zaman yapılan haberin doğru tarafsız bir şekilde olmasını, ayrıca araştırılmadın bir haberin de yapılmaması gerektiğini ifade etti.
İskenderun, basının mutluluğuna ortak oldu
Dönmezer, böylesi bir günde İskenderun’daki basın mensuplarıyla bir aradan olmaktan dolayı oldukça memnun olduğunu dile getirdi. Daha sonra ise, İskenderun Müftüsü Hamdi Kavillioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, İGC’ye gelerek tüm basın mensupları ile tek tek tokalaşıp onların bu anlamlı günlerini kutladı. Müftü Kavillioğlu ve Müdür Keleşoğlu, basın mensuplarının ayrıca gündemle ilgili sorularını da yanıtladılar. AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, AK Parti Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ercan Aflaz ve partinin yönetim kurulu üyeleri de ilk fırsatta basın merkezine gelerek burada basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladılar.
İskenderun, basının mutluluğuna ortak oldu
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, tüm gazeteciler adına çiçek takdim ederek çalışanlara ömür boyu sağlık, işlerinde başarı ve esenlikler diledi. MHP İskenderun İlçe Kadın Kolları üyeleri de gazetecileri unutmadı. MHP Kadın Kolları Başkanı Emel Sönmez ve kadın kolları üyeleri, gazetecilerle bu anlamlı günün mutluluğunu paylaştılar. İlerleyen saatlerde ise, İGC İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’yu konuk etti. Gazetecileri bu günde yalnız bırakmayarak mutluluğa ortak olan Kaymakam Su, İskenderun basınının kentimizde önemli bir görev üstlendiğini, her türlü zor şartlar altında görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiklerini belirtti. Kaymakam Su, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. İskenderun Ticaret Borsası Başkanı Engin Vayısoğlu da basın mensuplarıyla 10 Ocak’ta bir araya geldi. Her zaman basınla iletişimi kesmeyen mütevazi ve sıcak kişiliğiyle basın mensuplarının gönlünde taht kuran Vayısoğlu, İskenderun’daki tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Yılmaz Şahutoğlu da birer dost ve arkadaş olarak gördüğü basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. İskenderun’da her zaman basın ile sıcak diyaloglar kurarak sevgi ve saygı kazanan Şahutoğlu, basın mensuplarının her zaman kentin ilerlemesi ve kalkınması için ellerinden gelen tüm mücadeleyi gösterdiğini, kendilerinin de bu çerçevede basının her zaman yanında olduğunu söyledi. Öğleden sonrada İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne kutlama ziyaretler çığ gibi devam etti.
İskenderun Güvenlik Büro memurlarından Ergün Elmas, Şair Fuat İnan, İskenderun Astsubaylar Derneği Başkanı Kazım Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve teşkilatın yönetim kurulu üyeleri, MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ve parti yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Samandağlılar Derneği yönetimi, Kızılay Derneği Başkanı Ümit Günay ve daha çok sayıda kurum kuruluş ve sivil toplum örgütü temsilcileri basın mensuplarının Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak çalışmalarında başarılar dilediler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.