Alkışlar Kaymakam Yönden’e..

Alkışlar Kaymakam Yönden’e..
Erzin’de ahırdan dönme baraka evde yaşayan Örek ailesine devlet sahip çıktı. İki çocuğuyla birlikte, banyosu ve kapısı olmayan evde zor şartlar altında yaşayan aileye; İlçe Kaymakamlığı tarafından kısa zamanda oturabilecekleri bir ev yapılacak.
Geçtiğimiz hafta ‘Örek ailesinin dramı’ başlığı ile ulusal ve yerel basında yer bulan Örek ailesine İlçe Kaymakamı İskender Yönden, sahip çıktı. Aileyi, Bahçelievler Mahallesi’nde oturdukları ahırdan dönme baraka evde ziyaret eden Kaymakam Yönden, kısa zamanda evde yapacakları iyileştirme ile Örek ailesini yaşadığı bu dramdan kurtaracaklarını söyledi.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yoluyla muhtaç durumdaki vatandaşlara kömür, gıda, giysi yardımında bulunduklarını belirten Kaymakam İskender Yönden, “Evi yaşanmayacak durumda olan ailelere kalabilecekleri bir ev yaptığımızda oluyor. Vakıf olarak bize başvuran tüm ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya dertlerini çözmeye gayret ediyoruz. Bu çağda bu manzara çok büyük eksiklik. Bu durumda olan vatandaşlarımıza bizler ulaşamıyorsak, orada bulunan devlet görevlileri, olmadı komşuları bizleri haberdar etmeli. Bu insanlarımıza yardım elimizi uzatmak bizim görevimiz. Herkes bu konulara duyarlı olmak zorundadır, bu bir insanlık görevi” dedi.

Önceki İçerikHGC 10 Ocak’ı heyecanla bekliyor
Sonraki İçerikElisa’nın izindeler!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.