Görevi 5 kişilik ‘Komisyon’ yürütecek!

Görevi 5 kişilik ‘Komisyon’ yürütecek!
Üç dönemdir İskenderunspor Kulüp Başkanlığı yapan Sedat Uysal, görevinden istifa etti. Yönetim kendi içerisinde Başkanlığını işadamı Nuri Üysen’in yaptığı 5 kişilik komisyon ile belli bir süreci geçirme kararı aldı.
İskenderunspor yönetim kurulu ve basın sözcüsü Müfit Tennioğlu hafta sonu yapılan Yönetim Kurulu toplantısında takımın profesyonel lige taşınmasında önemli katkıları olan Sedat Uysal’ın işlerinin yoğunluğundan ve ciddi anlamda yorulduğundan dolayı kendi isteğiyle Başkanlık görevinden ayrıldığını duyurdu. Tennioğlu, Şu anda takım için yönetim kurulunun çok ciddi çalışma içerisine girdiğini ifade ederek “Biliyorsunuz ki, Beşiktaş teknik Direktörü Samet Aybaba ve Yücel İldiz hocamız çok yoğun olmalarına rağmen takımın ligde kalmaları açısından ellerinden geleni yapacaklarını açıkladılar. Bu nedenle kendilerinin de buraya ziyaretleri oldu. Artık daha sağlıklı ve ciddi kararlar alacağız. İskenderunspor’un ligde kalacağına inanıyoruz” dedi.
Sedat Uysal’ın görevinden istifa ederek yönetim kurulu Başkanlığından ayrıldığını ancak yönetim kurulu üyesi olarak aralarında bulunacağını kaydeden Tennioğlu “Bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Şu anda bir komisyon oluşturduk ve bu komisyonda Nuri Üysen, Levent Yılmaz, Müfit Tennioğlu, Sait Deniz ve Ahmet Öz var. Kulüpte bütün çalışmaları bu arkadaşlarımız yapacak.
Şu anda yönetim olarak yaptığımız çalışmalar var. Toplanan paralar transfer ve futbolcularımıza gidecek. Bu kulüpte hiç kimsenin alacağı kalmayacak. Herkesin bunu iyi bilmesi gerekiyor” diye konuştu.
Ocak ayının başında İskenderunspor için bir toplantı yapılacağını onun hazırlığı içerisinde olduklarını ifade eden Tennioğlu, toplantıya Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Vali M. Celalettin Lekesiz, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ile işadamlarının katılacağını bildirdi.
Öte yandan yeni bir tesis yapılması için girişlerin bulunduğunu da dile getiren Tennioğlu gelişmeleri ilerleyen zamanlarda açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

Önceki İçerik“İskenderunspor tesislerini birlikte yapalım”
Sonraki İçerikCoşku zirvedeydi..
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.