Asaşspor gol oldu, yağdı!

Asaşspor gol oldu, yağdı!
2012-2013 Hatay Süper Amatör Liginde Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan müsabakalarla devam edildi. İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan müsabakada İskenderun Asaşspor her iki yarıda atılan gollerle Sakaryaspor’u 7-0 mağlup etti.
Hatay Bölgesi hakemlerinden Sefa Duran, Ali Keskiner ile Adem Uyanık’ın yönettiği maçta İskenderun Asaşspor’a 3 puan kazandıran golleri Ufuk Çiçek(3), Hanifi Onur, Ali Özdemir ile Tekin attı. Alınan bu sonucun ardından İskenderun Asaşspor puanını 19’a çıkartarak, puan cetvelinde 5. sıraya yükseldi. Haftanın diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle :
Çekmece Belediye: 0 Karayılan Belediye: 1
Armutlu Belediye: 5 Karaağaç: 2
Reyhanlıspor: 4 Ardıçlı: 1

BELEN İLK YARIYI LİDER KAPATTI
Süper Amatör liginde ilk yarı sona erdi. Hatay Süper Amatör liginde hafta içerisinde yapılan karşılaşmaların ardından ilk yarı sona erdi. İlk yarıyı Belen Belediyespor topladığı 28 puanla lider kapatırken, Karayılan Belediyespor 27 puanla ikinci, Reyhanlıspor 26 puanla üçüncü, Çekmece Belediyespor 24 puanla dördüncü, İskenderun Asaşspor da 19 puanla beşinci sırada tamamladı. Ligin son çç sırasında ise 4 puanla Küçük Dalyan, 3’er puanla da Karaağaç ile Sakarya takımları yer aldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.