“Kimseden para istemiyoruz, çünkü bu takımın forması çok şerefli”

“Kimseden para istemiyoruz, çünkü bu takımın forması çok şerefli”
Spor Toto 3.Ligi’nde mücadele eden İskenderunspor’da ikinci yarı oldukça hareketli geçecek. İlk yarıda oldukça zor bir dönem geçiren turuncu-mavili ekip ikinci yarıda takımı ligde tutmak için kesenin ağzını açıyor. Devre arasına girilmesi ile birlikte çalışmalarını hızlandıran teknik ekip, ikinci yarıya çok farklı bir takılma çıkmak istiyor.
Teknik Direktör Ali Gülmez, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Bingöl maçını değerlendirerek, güzel bir futbol ortaya koyduklarını belirtti. Gülmez, “Futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum. Spor kamuoyunda ‘Bir puana sevindiler’ diye söyleyenler var. Evet! Bu durumda bir puana bile razıyız. Biz kimseden para istemiyoruz. İskenderunspor’un şerefli forması gerçekten çok büyük futbolcularda bunu öğrenecek. Bizim taraftarımıza her zaman ihtiyacımız var. Ancak bilinçli taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Rakip futbolcuya, yöneticiye küfür eden kişileri istemiyoruz. Takıma ciddi destek verecek olan taraftarımız gelsinler maçlarını izlesinler ve evlerine gitsinler. Bu konuda herkes üzerine düşün görevi yerine getirmelidir” dedi.
Teknik Direktör Ali Gülmez transfer konusunda yapılan çalışmalarla ilgili de bilgi vererek, “Şu ana kadar 50 futbolcu ile görüşmeler yaptık. İskenderunspor forması giymek isteyen çok futbolcu var. Şu anda 12 nokta transfer yapmak için görüşmelerimizi sürüyor. Bu arkadaşlarımız kente davet edildi. Onlarla oturup görüşeceğiz. İkinci yarıda İskenderunspor’un olması gereken yerde olmasını sağlayacağız. Artık birlik beraberlik içerisinde olalım. Artık isimlerle uğraşmayı bırakalım. Kentimiz ismini taşıyan turuncu mavili formayı destekleyelim” ifadelerine yer verdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.