“ENGELLİLERİMİZE KATKI VERMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

“ENGELLİLERİMİZE KATKI VERMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkan Vekili Bülent Yağar, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarete ayrıca Hatay Gençlik Hizmetleri Spor İl Başkanı Emrullah Taşkın ile Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu As Başkanı Hüseyin Ateşer katılım gösterdi. Bedensel engellilere yönelik gerçekleştirilen ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan projeler hakkında karşılıklı görüş alış verişi yapılan ziyarette konuk heyet üyeleri engellilere verdiği destekten ötürü Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ettiler. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkan Vekili Bülent Yağar ziyarette yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongre ile yeni yönetim kurulu oluştuğunu ve Hataylı insanlar olarak yeni yönetimde görev aldıklarını, ilimizde bu konuda yapılacak olan projelerde bu durumun avantajını yaşamak istediklerini dile getirdi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu yönetim kurulu üyeliklerine seçilen Hataylı hemşehrilerimiz Bülent Yağar ve Hüseyin Ateşer’i kutlarken, yeni görevlerinde başarılar diledi. Antakya Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol takımının kurum bünyesinde faaliyet göstereceğinin müjdesini de veren Belediye Başkanı Savaş, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada engellilere yönelik her türlü projeye destek ve katkı vermeye devam edeceklerini bildirdi. Savaş, projelerde kendilerine kurum olarak destek ve katkı sağlayan Hatay Gençlik Hizmetleri Spor İl Başkanı Emrullah Taşkın’a da teşekkürlerini bildirdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.