Bülent Ortaçgil söyleyecek, 81 il muzikicinefes.com’la aynı anda dinleyecek

Bülent Ortaçgil söyleyecek, 81 il muzikicinefes.com’la aynı anda dinleyecek
Usta müzisyen Bülent Ortaçgil; Birsen Tezer, Jehan Barbur ve Ceyl’an Ertem ile birlikte, 20 Aralık Perşembe akşamı muzikicinefes.com ev sahipliğinde, garajistanbul’da çok özel bir konsere imza atıyor. Birbirinden değerli bu dört müzisyeni ilk kez bir araya getiren konser, “muzikicinefes.com” ve
“fizy” üzerinden tüm Türkiye’ye canlı yayınlıyor.
Bülent Ortaçgil; Birsen Tezer, Jehan Barbur ve Ceyl’an Ertem ile çok özel bir projeye imza atıyor. Büyük usta, “Kadın Sesi Değmiş Şarkılar” konserinde, kalplerde yer eden şarkılarını bu üç güçlü kadın vokalle birlikte seslendirecek ve müzikseverlere unutulmaz bir ziyafet yaşatacak. Birbirinden değerli dört müzisyenin ilk kez aynı sahneyi paylaşarak büyük ustanın eserlerini birlikte yorumlayacağı konser, Efes’in müzikseverlerin sevdiği şarkılara ücretsiz ve anında ulaşmasını sağlayan yasal müzik platformu muzikicinefes.com sponsorluğunda gerçekleştirilecek ve 20 Aralık Perşembe saat 21:30’da muzikicinefes.com ve fizy’den canlı olarak yayınlanacak.
Bu özel gecede sanatçıların son albümlerinden oluşan paketi kazanmak ve izleyiciler arasında yer almak için konser gününe kadar muzikicinefes.com’u ve platformun resmi Facebook hesabı facebook.com/muzikicinefes’i yakından takip etmek yeterli. 10 – 19 Aralık tarihleri arasında platformun resmi Facebook sayfası facebook.com/muzikicinefes üzerinden sorulacak sorulara en çok ve en hızlı doğru cevapları veren ilk 10 kişi, konsere çift kişilik davetiye kazanacak. Konserin canlı yayını sırasında, canlı yayın sayfasında anlık sorulacak sorulara ilk doğru cevabı verenler de sanatçıların imzalı albümlerini kazanacak.

Önceki İçerikKöprü ve otoyollar Koç-Ülker-UEM ortaklığının
Sonraki İçerikGrup Paralel iz bıraktı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.