Demir köprü ile iki mahalle buluştu

Demir köprü ile iki mahalle buluştu
Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, OSB’deki bazı firmalardan aldığı bağış ve yardımları Sarıseki’ye köprü ve buna benzer yerlerde yapımında kullandıklarını söyledi.
Geçtiğimiz günlerde köprü çalışmasını yerinde inceleyen Özer, Organize Sanayi Bölgesi’nde ki bazı hayırsever firmalardan aldığı yardımlarla, beldeye bir çok hizmet getirdiğini sıralarken, dere üzerinde demir köprü yaparak, iki mahalleyi birbiriyle buluşturdu.
“Beldemize yapılan bağış ve yardımları hiçbir zaman kötüye değil, her zaman halkımızın yararına kullandık” diyen Sarıseki Belediye Başkanı Özer, “Bizler hizmet yapmak için, imkanlarımızı zorluyoruz. Bu nedenle bazı yardımlar yardımlar talep etmekteyiz. Bu talepleri başta köprü, yaylamızdaki kale dibindeki köprüler ve buna benzer yerlere kullanmaktayız. Duyarlı sanayicilerimizin katkıları ile çalışmalar yapılmaktadır. Belde kapanana kadar biz hizmetlerimize en iyi şekilde olana dek devam edeceğiz. Büyük şehir kanun tasarısı meclisten geçtikten sonrada Sarıseki’nin İskenderun’un bir mahallesi olacağını biliyoruz ama bu zaman zarfında Sarıseki’ye ne yaparsak kar diyoruz, bizim hiçbir beklentimiz yoktur. Biz işimize bakıyoruz ve Sarıseki’ye hizmete devam edeceğiz” dedi.

Önceki İçerikMercedes’ten Öz-Trans’a büyük teslimat
Sonraki İçerik“Hatay’da tarım sektörü büyük bir ivme kazanacak”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.