İskenderun’da ahlaksızlığa yer yok!

İskenderun’da ahlaksızlığa yer yok!
İskenderun polisi, vatandaşın huzurunu bozmaya çalışanlarla mücadelesini her alanda sürdürüyor. Asayiş büro amirliği ahlak masası ekiplerinin istihbarı çalışmaları sonucunda yurt dışından gelerek burada fuhuş yapan kadınları suçüstü basarak gözaltına aldı.
İskenderun’da ahlaksızlığa yer yok!
Asayiş şube amiri Şükrü Erdoğan koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonda şehir merkezinde bulunan bir binada Gürcistan uyruklu iki kadını para karşılığı satan kişi ile birlikte toplam üç kişi asayiş ekiplerinin operasyonu sonucunda yakayı ele verdiler.
İskenderun’da ahlaksızlığa yer yok!
Şehir merkezinde bayancı uyrukla bayanları para karşılığında sattığı ihbarını alan ahlak masası ekipleri içeride erkeklerle para karşılığı yattığı sırada eve operasyon gerçekleşirdi. Yapılan operasyona bayan polislerde katılırken evin içerisinde yapılan baskında bayanlar erkek müşterilerle çıplak vaziyette yakalandı. Aracı olan bir bayan ise seri numaraları alınmış paralar ise satıcı bayanın üzerinde yapılan aramada çıktı.
Polislerin baskınıyla neye uğradıklarını şaşıran yabancı uyruklu kadınlar daha gözaltına alınırken polis ise Gürcistan’dan ülkemize gelen ve kendi ülkelerinde biri eczacı bir diğeri ise Ekoloji Uzmanı olan iki hayat kadınını gözaltına aldı.
Polis ülkemize gelerek fuhuş yapan bayanlar ve onları satarak aracılık yapan kişileri sorgulamaya başladı.

Önceki İçerikKılıç Ali Paşa İlköğretim Okulu’nda eğitim aksıyor!
Sonraki İçerikKilis Kültür Derneği Aşure dağıttı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.