Hoşgörü rüzgârı AK Parti’de esti

İskenderun’da Hıristiyan cemaatinin önde gelenleri AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nı onurlandırdılar. Göreve geldiği günden bu yana yönetim kurulu üyeleri ile birlikte birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, aynı hassasiyeti kentteki tüm kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve diğer oluşumlara da gösteriyor.
Hoşgörü rüzgârı AK Parti’de esti
Bu doğrultuda hareket eden AK Parti İlçe Teşkilatı’nın bu seferki konuğu İskenderun’daki Hıristiyan aleminin din adamları ve vakıf yöneticileri oldu.
İskenderun Ortodoks Kilisesi Papazı Dimitri Yıldırım, İskenderun Hıristiyan Cemaati Vakfı Başkanı Can Teymur ve beraberindeki heyet AK Parti’nin konuğu oldular. Nezaket çerçevesinde geçen ziyaretin ana konusunu hoşgörü oluşturdu.
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, Hoşgörü kenti olan Hatay’da İskenderun’un çok ayrı yeri ve önemi olduğunu belirtti. Din, dil, ırk ayrımı gözetmeden halka sürekli birlikte olduklarını kaydeden Başkan Feriz, farklı renklerin zenginlik olduğunun altını önemli çizdi. İskenderun Hıristiyan Cemaati Vakfı Başkanı Can Teymur ise, AK Parti’nin çalışma anlayışını takdir ettiklerini belirterek, ayrım gözetmediklerini, bunun da en büyük faydasının yine İskenderun’a olduğunu ifade etti. Can Teymur, özveri ve fedakârlıkla çalışan AK Parti İlçe Başkanı Uğur Feriz ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.